Εφημερίδα Κοινωνική

Έκλεβαν ρούχα από καταστήματα του Πειραιά

 Breaking News

Έκλεβαν ρούχα από καταστήματα του Πειραιά
21 Μαΐου 2014

Έμπαιναν σε καταστήματα ενδυμάτων και αφού έκλεβαν διάφορα ρούχα, τα οποία έβαζαν σε ειδικά διαμορφωμένες σακούλες, έτσι ώστε να μην ενεργοποιείται ο αντικλεπτικός μηχανισμός, τα μετέφεραν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα, που στάθμευαν σε κοντινό σημείο.

Πρόκειται, για έξι υπηκόους Αλβανίας, τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, που συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πειραιά, από τον Οκτώβριο του 2013, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και είχαν διαπράξει ακόμα τέσσερις κλοπές από καταστήματα στο Μαρούσι και τον Πειραιά.

Τα μέλη της σπείρας, είχαν προμηθευτεί σακούλες με το λογότυπο των καταστημάτων, που επένδυαν εσωτερικά με αλουμινόχαρτο, για να μην ενεργοποιείται ο αντικλεπτικός συναγερμός στα ρούχα κατά την έξοδό τους από το κατάστημα και τη μεταφορά τους στα αυτοκίνητα.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα δύο αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων ενδυμάτων, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ