Εφημερίδα Κοινωνική

Δήλωση Θοδωρή Δρίτσα για το αποτέλεσμα

 Breaking News

Δήλωση Θοδωρή Δρίτσα για το αποτέλεσμα
20 Μαΐου 2014

«Δώσαμε ένα τίμιο αγώνα για την πόλη μας, παλέψαμε για να αλλάξει ο Πειραιάς. Ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών του Πειραιά, μας τίμησε, ενέκρινε το πρόγραμμα μας και το μήνυμά μας.

Τους ευχαριστούμε θερμά, και τους υποσχόμαστε ότι αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε αποτελούν διαρκή οδηγό για μας. Οργανωμένα συμφέροντα αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά στην πόλη ισχυρά. Και μάλιστα με δυο εκδοχές. Το προηγούμενο διάστημα εξηγήσαμε με κάθε δυνατό τρόπο τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για την πόλη και τους κατοίκους της μια επόμενη δημοτική αρχή είτε υπό τον κο Μιχαλολιάκο είτε υπό τον κο Μώραλη. Σε αυτό επιμένουμε.

Οφείλουμε επίσης να εκφράσουμε την ανησυχία μας γιατί σε αυτές τις εκλογές ο Πειραιάς έζησε στιγμές ντροπής για τη δημοκρατία, και τον πολιτισμό μας. Καταγράφτηκαν γεγονότα που θέτουν θέμα νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τον Πειραιά, την περιφέρεια, την Ελλάδα, για την Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός και οι πολίτες του Πειραιά, δικαιούνται ένα άλλο μέλλον. Θα το διεκδικήσουμε μαζί τους».


 Σχετικά άρθρα