Εφημερίδα Κοινωνική

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΣΗΦ ΒΟΥΡΑΚΗ: «Είμαστε Πειραιώτες και όχι τριτοκοσμικοί»!

 Breaking News

ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΣΗΦ ΒΟΥΡΑΚΗ: «Είμαστε Πειραιώτες και όχι τριτοκοσμικοί»!
08 Μαΐου 2014

O ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά καταγγέλλει:

Σε ένα ακόμα τραγικό ολίσθημα υπέπεσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην προσπάθεια του να περισώσει ότι μπορεί από τα «χαμένα» του ποσοστά!

Χρησιμοποιώντας παλαιοκομματικές πρακτικές που στηρίζονται στον λαϊκισμό και την ρουσφετολογία και θέλοντας να ανταγωνιστεί στο ψέμα άλλους ομολόγους του άρχισε να τάζει λαγούς με πετραχήλια!

Όπως αποδείχθηκε τελικά, όμως, έχει χάσει την τέχνη του ακόμα και στο ψέμα! Δε μπορεί , πλέον, να πείσει ούτε καν τον ίδιο του τον εαυτό!

Και για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι, διαβάστε την ιστορία που σκαρφίστηκε και προκαλεί κλαυσίγελο! Ο απερχόμενος, λοιπόν, στην προσπάθεια του να εκμαιεύσει ψηφαλάκια από 210 οικογένειες ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει δέκα ημέρες πριν τις εκλογές 170 εργάτες καθαριότητας, 30 οδηγούς, και 10 χειριστές μηχανημάτων.

Για να περάσει, όμως, αυτό «τέχνασμα» του θα έπρεπε πρώτα να ψηφιστεί! Το έφερε, λοιπόν, προς ψήφιση και μοίρασε και εισηγητικό μαζί το οποίο ουσιαστικά βεβαίωνε ότι υπάρχουν τα κονδύλια για να πληρωθούν αυτοί οι άνθρωποι!

Το μόνο που του διέφυγε , όμως, ήταν ότι η απόφαση που μοίρασε αναφερόταν στο μήνα Φεβρουάριο και όχι στο μήνα Μάιο! Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Αρχικά ότι πήγε να παραπλανήσει τους πάντες και επί της ουσίας ότι ακόμα και αν γίνονταν οι προσλήψεις δεν θα μπορούσε να πληρώσει τους εργαζόμενους!

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, το θέμα δεν πέρασε και τα ρουσφέτια που είχε τάξει δεν θα γίνουν!

Αγαπητοί ανθυποψήφιοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δίνουμε τον αγώνα μας για τον Πειραιά και όχι για κάποια τριτοκοσμική χώρα! Όποιος θεωρεί τους Πειραιώτες ιθαγενείς και «φθηνούς» καλό θα ήταν να αναθεωρήσει! Οι Πειραιώτες δεν έχουν ανάγκη από συσσίτια και κεράσματα! Οι Πειραιώτες δεν είναι επαίτες! Οι Πειραιώτες είναι αξιοπρεπείς και περήφανοι και κανείς δε μπορεί να παίζει με τη νοημοσύνη τους!ΕΛΕΟΣ!

 


Σχετικά άρθρα