Εφημερίδα Κοινωνική

Χρ. Βρεττάκος : Οι πολίτες διάλεξαν τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ, της Αντίστασης, της Αλληλεγγύης, της Ανατροπής

 Breaking News

Χρ. Βρεττάκος : Οι πολίτες διάλεξαν τον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ, της Αντίστασης, της Αλληλεγγύης, της Ανατροπής
28 Μαΐου 2014

«Η νίκη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ είναι νίκη των πολιτών», είναι το βασικό μήνυμα που θέλει να περάσει η νικήτρια παράταξη των δημοτικών εκλογών στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα και αυτό που ανακοίνωσαν μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλοντας να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθειά τους.

«Συγχαρητήρια σε όσους δημιούργησαν αυτή τη προσπάθεια και σε όλο το κόσμο που την αγκάλιασε και την έκανε δική του υπόθεση. Ευχαριστούμε για την στήριξη και την συμμετοχή σας ώστε να αλλάξουμε την πόλη, ν΄ αλλάξουμε τις ζωές μας!

Είναι αλήθεια πως εχθές το βράδυ χαρήκαμε πολύ μετά από τη νίκη του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ .

Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα πίστεψαν σε εμάς , στο δίκαιο του αγώνα μας, εδώ και ενάμιση χρόνο ,γιατί ο τόπος μας είχε πράγματι ανάγκη, να αλλάξει σελίδα. Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα και τα σπουδαία. Δεν υπάρχει χώρος για πανηγυρισμούς και λόγια αλλά για σκληρή δουλειά, διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα και αγώνα, με τη συμμετοχή των πολιτών, στη προσπάθεια μας, να βελτιώσουμε τη ζωή μας στα μεγάλα και μικρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας», είναι το πρώτο μήνυμα που απευθύνει στους συμπολίτες του ο κ. Χρήστος Βρεττάκος σαν δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ