Εφημερίδα Κοινωνική

«Στηρίζουμε» την ιατροφαρμακευτική φροντίδα των Βυρωνιωτών

 Breaking News

«Στηρίζουμε» την ιατροφαρμακευτική φροντίδα των Βυρωνιωτών
16 Απριλίου 2014

Το κοινωνικό του πρόσωπο αποδεικνύει με πράξεις, για μία ακόμα φορά, ο Δήμος Βύρωνα, μέσα από την υλοποίηση του προγράμματος «Στηρίζουμε» που αφορά στην ιατροφαρμακευτική φροντίδα των ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων πολιτών.

Ειδικότερα, ο Δήμος Βύρωνα και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ιατρός Χρήστος Γώγος, σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Αποστολή Άνθρωπος», προχωρούν στην υλοποίηση του προγράμματος «Στηρίζουμε», με στόχο την κάλυψη των ιατρικών και φαρμακευτικών αναγκών όσων δημοτών αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά ή είναι ανασφάλιστοι.

«Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών που αδυνατούν οικονομικά να καλύψουν τις ανάγκες τους ή που είναι ανασφάλιστοι, αποτελεί υποχρέωση και προτεραιότητά μας» αναφέρει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και προσθέτει: «με πράξεις και όχι στα λόγια αποδεικνύουμε την κοινωνική μας υπευθυνότητα απέναντι στους συμπολίτες μας. Γιατί στα δύσκολα δεν πρέπει να είναι κανείς μόνος του. Γιατί η πρόνοια και η υγεία μας δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια για τους λίγους αλλά πρώτο μέλημα για όλους μας».

Στη σημασία της κοινωνικής πολιτικής και στον τομέα της υγείας, αναφέρεται ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ιατρός Χρήστος Γώγος, επισημαίνοντας: Είναι χρέος μας να συνεισφέρουμε τα μέγιστα στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους για οικονομικούς λόγους. Είναι ανάγκη να σταθούμε στο πλευρό όλων όσων μας χρειάζονται. Και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ