Εφημερίδα Κοινωνική

Αντώνης Καλογερόγιαννης: Όλοι μαζί για τον Πειραιά που μας αξίζει

 Breaking News

Αντώνης Καλογερόγιαννης: Όλοι μαζί για τον Πειραιά που μας αξίζει
08 Απριλίου 2014

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές , καλείται ο Πειραιώτης να επιλέξει τον Δήμαρχο του για την επόμενη πενταετία. Να επιλέξει ανάμεσα στους μνημονιακούς, παλαιοκομματικούς υποψηφίους και στους νέους, άφθαρτους και αντιμνημονιακούς.

Καλούμε τον Πειραϊκό λαό να ξεχωρίσει, να επιλέξει σωστά .

Σωστός Δήμαρχος είναι αυτός που εναντιώνεται στην πράξη σε ότι επιτάσσει η Τρόικα και η κατοχική κυβέρνηση του Σαμαρά και δεν τρώει καλαμαράκια σε ουζερί της πόλης μας με τον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως τον καλύτερο πρωθυπουργό που είχε η Ελλάδα !

Σωστός Δήμαρχος είναι αυτός που εναντιώνεται στην πράξη στην πώληση – ξεπούλημα του ΟΛΠ, του εθνικού μας λιμανιού και δεν δέχεται να μεταβιβαστεί το 75 % των μετοχών του ΟΛΠ στο ΤΑΙΠΕΔ.

Σωστός Δήμαρχος είναι αυτός που παραιτείται από τη θέση του στο Δ.Σ. του ΟΛΠ και εναντιώνεται στην πράξη στο ξεπούλημα των «τελευταίων ασημικών» της πατρίδας μας.

Σωστός Δήμαρχος είναι αυτός που εναντιώνεται στην πράξη στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει εκ νέου τις καταργούμενες υπηρεσίες με οποιονδήποτε τρόπο και να υπερασπιστεί τους εργαζομένους στην πράξη κι όχι μόνο στα λόγια.

Για αυτό καλείται ο Πειραϊκός λαός να επιλέξει σωστά και να στηρίξει την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Καλογερόγιαννη.

Καλούνται όλοι οι Πειραιώτες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου που θα γίνουν την Τετάρτη 9/4/2014 και ώρα 7:00 μμ στην οδό Ηρ. Πολυτεχνείου & Δραγάτση , στο κέντρο του Πειραιά.

 

 


 



Σχετικά άρθρα