Εφημερίδα Κοινωνική

Κούλης Βρεττάκος : καλεί τους δημότες σε ανοιχτό διαδικτυακό διάλογο

 Breaking News

Κούλης Βρεττάκος : καλεί τους δημότες σε ανοιχτό διαδικτυακό διάλογο
14 Απριλίου 2014

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Ενωμένοι Πολίτες για τη Νίκαια και το Ρέντη», Κούλης Βρεττάκος, για να διαμορφώσει το πρόγραμμα που θα αλλάξει την πόλη.

Ο κ. Βρεττάκος καλεί σε ανοιχτό διάλογο τον κόσμο και προσκαλεί τον κάθε πολίτη να υποβάλλει διαδικτυακά την πρόταση του για την πόλη. Ο καθένας μπορεί μέσω της διεύθυνσης http://www.nikaiarentis.gr/πρόγραμμα να στείλει τις προτάσεις του στο συνδυασμό και έτσι να συνδιαμορφώσει το πρόγραμμα για το Δήμο Νίκαιας-Ρέντη.

Πρόκειται για μια μορφή άμεσης συμμετοχής του κόσμου, θεωρώντας ότι λαμβάνονται υπόψη όλες οι απόψεις που καταγράφονται στην πλατφόρμα, ενώ είναι κι ένα μικρό παράδειγμα του πώς θα μπορούσε η τεχνολογία να συμβάλλει σε ζητήματα άμεσης δημοκρατίας.

Ο κ. Βρεττάκος δημοσίευσε στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής : « Ήδη στις πρώτες 5 μέρες λειτουργίας της ανοιχτής πλατφόρμας διαβούλευσης του προγράμματος μας η συμμέτοχη είναι πολύ μεγάλη. Έχουμε λάβει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Από το «Υβριδικό πρότυπο και μοντέλο καθαρισμού» το οποίο μας πρότεινε ο Γιάννης μέχρι την «ομάδα προώθησης ανέργων» της πόλης που πρότεινε η Μαρία βλέπουμε ότι οι συμπολίτες μας θέλουν να προσφέρουν με νέες καινοτόμες ιδέες που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα μας. Εμείς διαβάζουμε πολύ προσεκτικά τις προτάσεις και τις επεξεργαζόμαστε για να της εντάξουμε στο πρόγραμμα της ανεξάρτητης δημοτικής μας κίνησης.»


 Σχετικά άρθρα