Εφημερίδα Κοινωνική

Γιώργος Ζησιμάτος – Υπ. Ευρωβουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων , Γραμματέας Εμπορίου Ανεξάρτητων Ελλήνων, τ. Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά

 Breaking News

Γιώργος Ζησιμάτος – Υπ. Ευρωβουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων , Γραμματέας Εμπορίου Ανεξάρτητων Ελλήνων, τ. Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά
17 Απριλίου 2014

Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο που τιμά στο πρόσωπό μου το Ελληνικό εμπόριο και μου ζητά να το εκπροσωπήσω στην Ευρώπη των λαών και των ίσων ευκαιριών.

Θα αγωνιστώ με όλη μου την δύναμη, να έχουμε εμπόριο Ελληνικό και δυνατό, που μέσα από διαρκή θεμιτό ανταγωνισμό θα αναδείξει τις αρετές του και θα διαφυλάξει την ανάπτυξη και την επιβίωσή του.

Η αιφνιδιαστική και ύπουλη επίθεση στην Ελλάδα και στους Έλληνες όχι μόνο δεν θα περάσει αλλά με αξιώσεις θα απαιτήσουμε τα δικαιώματά μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Kαι όπως είπε ο Πρόεδρος σε μια αποστροφή του λόγου του, «Είμαστε μια χώρα με πλούτο γης, ένας δημιουργικός λαός που έχει πολιτισμό, ιστορία, αλλά πάνω από όλα έχει γενναιότητα ψυχής. Με όλα αυτά στη σκέψη μου και περισσότερο στην καρδιά μου θέλω να καλέσω όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απ’ άκρη σ’ άκρη αυτής της πολύτιμης γης να μην συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Να ενωθούμε και να αποφασίσουμε μαζί για το μέλλον της πατρίδας μας, για το μέλλον των γενιών που έρχονται». Και εγώ από την πλευρά μου ως υποψήφιος ευρωβουλευτής σας υπόσχομαι ότι αυτούς τους στόχους θα υπηρετήσω.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ