Εφημερίδα Κοινωνική

Το «ευχαριστώ» του Κων/νου Χολέβα

 Breaking News

Το «ευχαριστώ» του Κων/νου Χολέβα
12 Μαρτίου 2014

O A΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Πειραιά και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος & Κυπέλλου κ. Κων/νος Χολέβας, αναφορικά με την φετινή διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά στο στάδιο «Γ. Καραισκάκης», έκανε την εξής δήλωση:

« Ήταν ένας αγώνας διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, από δύο σπουδαίες ομάδες, συγχαρητήρια στον Εθνικό Πειραιά, αλλά και τον Αετό Κορυδαλλού. Συγχαρητήρια στους διαιτητές, τους παρατηρητές, αλλά και όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση.

XOLEVAS

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», στον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την μεγάλη ευγενική παραχώρηση του «Γ. Καραισκάκης» χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση για την Ένωση μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Βασίλη Βασιλειάδη, για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν, πρίν, κατά την διάρκεια, αλλά και μετά την διεξαγωγή του Σαββατιάτικου Τελικού. Επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, τα Μ.Μ.Ε. για την κάλυψη , και την προβολή του Τελικού.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους περίπου 6000 φίλους των δύο ομάδων και του Πειραικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, που τίμησαν με την άψογη παρουσία τους τον φετινό Τελικό».

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ