Εφημερίδα Κοινωνική

Στον δρόμο οι υποψήφιοι

 Breaking News

Στον δρόμο οι υποψήφιοι
18 Μαρτίου 2014

Όσο πλησιάζει ο καιρός για τις εκλογές, τόσο πυκνώνουν οι εμφανίσεις των υποψήφιων Δημάρχων στις γειτονιές της πόλης. Κάθε μέρα οι συνδυασμοί «χύνονται» στους δρόμους, μιλούν με κόσμο, βγάζουν φωτογραφίες και κάποιοι καταφέρνουν να κερδίσουν τους δημότες παρουσιάζοντας τα σχέδιά τους.

Στα Ταμπούρια ο Ζούπης

Περιοδεία στην περιοχή των Ταμπουρίων πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχαρίας Ζούπης με μέλη της παράταξής του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αναγέννησης «Η απογοήτευση των δημοτών από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τα προβλήματα του τόπου ήταν έκδηλη, ενώ στον αντίποδα της διάχυτης δυσπιστίας για τους πολιτικούς, που εμφανίζονται ξαφνικά και ζητούν την ψήφο των πολιτών ενώ ήταν απόντες σε όλη την διάρκεια της τετραετίας, βρισκόταν κατά κοινή ομολογία η αδιάλειπτη παρουσία του Ζαχαρία Ζούπη, με προτάσεις και αγώνες σε όλα τα μέτωπα πάλης.»

ZOUPIS2

Ο Ζαχαρίας Ζούπης τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως μια υπόσχεση μόνο μπορεί να δώσει, να παλέψει ώστε ο σημερινός δίκαιος θυμός, να μετατραπεί σε ικανοποίηση παρακολουθώντας και συμμετέχοντας όλοι οι δημότες στην αποτελεσματική διαχείριση της νέας δημοτικής αρχής που θα ασκήσει ο ίδιος και η δημοτική παράταξη της «Αναγέννησης».

Στην Χαραυγή ο Βρεττάκος

Το Σάββατο 15 Μαρτίου μέλη του Άλλου δρόμου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο περιόδευσαν στις γειτονιές της Ευγένειας- Χαραυγής.

Στις γειτονιές αυτές, μίλησαν με πολλούς κάτοικους, άκουσαν τις αγωνίες, τα παράπονα και τις προτάσεις τους και διαπίστωσαν « τον μαρασμό στον οποίο έχει οδηγήσει την πόλη η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής και την απόγνωση των ανθρώπων που βιώνουν την υποβάθμιση της καθημερινότητάς τους. Αθλητικές υποδομές εγκαταλελειμμένες, χώρους όπου τα παιδιά και οι μεγάλοι αθλούνται δίπλα σε σωρούς από σκουπίδια και σε φθαρμένους τάπητες. Το εργοστάσιο της ΔΕΗ που ποτέ δεν έφυγε και που συνεχίζει να επιβαρύνει το περιβάλλον ρυπαίνοντας με μαζούτ τη θάλασσα ενώ στο παρά πέντε , αγωνιστικά ,αποτρέψαμε την επικύρωση συμφωνίας για 25ετη παραμονή και επαναλειτουργία, όπως οραματιζόταν ο νυν Δήμαρχος εν κρυπτώ! Πεζοδρόμια-παγίδες για τους πεζούς, σχολεία που οι διαβρωμένοι σοφάδες στις οροφές αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τα παιδιά», όπως αναφέρουν σε δική τους ανακοίνωση.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ