Εφημερίδα Κοινωνική

Περιστέρι : Και άλλα εύσημα για την Δημοτική Αρχή Παχατουρίδη

 Breaking News

Περιστέρι : Και άλλα εύσημα για την Δημοτική Αρχή Παχατουρίδη
28 Μαρτίου 2014

Παράδειγμα οικονομικής και διοικητικής διαχείρισης χαρακτήρισε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η δημοτική Αρχή Παχατουρίδη στο Περιστέρι, ο τέως Γενικός Γραμματέας του σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κ. Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος.

Ο κ. Γεωργακόπουλος, μιλώντας στο διαδικτυακό peristeriNews.gr, μίλησε για το πόσο καλά διοικείται ο δήμος Περιστερίου : «Ο δήμος Περιστερίου είναι ένας από τους καλύτερα οργανωμένους και καλύτερα λειτουργούντες δήμους της Ελλάδος και εξηγούμαι.

Όλες οι υπηρεσίες που διαπίστωσα λειτουργούσαν σύμφωνα με τους κανόνες και τους νόμους. Δεν υπήρχαν φαινόμενα ακαταστασίας, δεν υπήρχαν φαινόμενα καθυστερήσεων. Λειτουργούσε, κάτι ασυνήθιστο για την Ελλάδα γιατί και από την φύση μας ήμαστε ανοργάνωτοι, υπήρχε οργάνωσης, που δεν χαρακτηρίζει τους δήμους, υπήρχε οργάνωσης και υπήρχε νομιμότης, που δείχνει και καλή κατάρτιση των υπαλλήλων και καλή νομική στήριξη, διότι οι δήμοι στερούν και από απόψεως νομικής στηρίξεως.

Όλα αυτά βέβαια πιστώνονται εις τον κύριο Παχατουρίδη, τον οποίο εξετίμησα ιδιαιτέρως από την κατάσταση που επικρατούσε στον δήμο, ο οποίος ήταν ένας δήμος υπόδειγμα από τους δύο-τρεις τέτοιους δήμους σε όλη την Ελλάδα που έχω ασχοληθεί. Πιστεύω ότι ο κύριος Παχατουρίδης είναι ένας πεπειραμένος και άξιος κρατικός λειτουργός. Πράγμα που ανέδειξε το Δήμο Περιστερίου, όπως και μια βόλτα στο Περιστέρι μπορεί να το δείξει, πίσω από αυτήν κρύβεται μια καλά οργανωμένη και καλά λειτουργούσα διοικητική μηχανή. Πιστεύω λοιπόν, γιατί δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις, ότι αξίζουν αυτά τα παραδείγματα να τα τονίζουμε και να τα προβάλουμε εις τους συμπολίτες μας κυρίως και πρωτίστως και λόγω της κρίσιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ