Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκη ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ στις κάλπες του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

 Breaking News

Νίκη ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗ στις κάλπες του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά
05 Μαρτίου 2014

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά εξέλεξε ως νέο πρόεδρο τον επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητοι Δικηγόροι Πειραιά, Γιώργο Σταματογιάννη, ο οποίος κατάφερε να ενώσει συναδέλφους του από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Συγκεκριμένα, ψήφισαν 953 δικηγόροι επί των 1.989 εγγεγραμμένων, οι οποίοι ανέδειξαν στη θέση του προέδρου τον Γιώργο Σταματογιάννη με ποσοστό 56,21% έναντι 43,79% που έλαβε ο αντίπαλός του Γιάννης Καρδαράς, επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την Αλλαγή στον ΔΣΠ.

«Οι δικηγόροι Πειραιά με τη σαφή επιλογή τους επιδοκίμασαν την καθημερινή και ενεργή παρουσία μου στον φυσικό μας χώρο, στα δικαστήρια, εκεί που χτυπάει η καρδιά της δικηγορίας. Η εκλογή μου λειτουργεί δεσμευτικά στην κατεύθυνση της άμεσης και καίριας αντιμετώπισης και παρέμβασης τόσο στα καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων (φορολογικό, ΦΠΑ, υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, μείωση δικηγορικής ύλης) όσο και στο ειδικότερο ζήτημα της μη μεταστέγασης των δικαστηρίων Πειραιά στην οδό Θηβών» δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο νέος πρόεδρος του ΔΣΠ.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ