Εφημερίδα Κοινωνική

Ν. Σμύρνη : Σταθερά πρώτος στις δημοσκοπήσεις ο Τζουλάκης

 Breaking News

Ν. Σμύρνη : Σταθερά πρώτος στις δημοσκοπήσεις ο Τζουλάκης
28 Μαρτίου 2014

Δημοσκόπηση για την εκλογική «μάχη» στο δήμο Νέας Σμύρμης δίνει προβάδισμα ύψους 5,1 ποσοστιαίων μονάδων στον νυν δήμαρχο, Σταύρο Τζουλάκη έναντι του πρώην δημάρχου, ο οποίος έρχεται δεύτερος δημοσκοπικά, Γιώργου Κουτελάκη. Πρόκειται για δημοσκόπηση της GPO, η οποία πραγματοποιήθηκε για την εφημερίδα «Αμάλθεια».

Στην τρίτη θέση η ίδια δημοσκόπηση καταγράφει τον κ. Στέφο, με 8,8%, τον κ. Πάντο στην τέταρτη με 6.3%, τον κ. Βρεττό στην πέμπτη με ποσοστό 2.6%, ενώ ο κ. Παπασπυρίδης καταγράφει 0.9%.

Η δημοσκόπηση αυτή, καταγραφεί το στίγμα των πολιτών έως τώρα, μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων προσπαθειών κάποιων υποψηφίων να διεξάγουν «δημοσκοπήσεις». Διενεργήθηκε σε τυχαίο δείγμα δημοτών της Ν. Σμύρνης και, κατά πολλούς στην τοπική κοινωνία, ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη έγκυρη σκιαγράφηση του πολιτικού κλίματος στην πόλη.

Ο κ. Τζουλάκης όχι μόνο προηγείται με 30.0% έναντι 24.9% του κ. Κουτελάκη, αλλά έρχεται πρώτος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και σε κάποιες σημαντικές επί μέρους κατηγορίες οι οποίες καταδεικνύουν πως οι πολίτες της Νέας Σμύρνης έχουν αξιολογήσει θετικά την εως τώρα πορεία του στη δημαρχία.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι πως σε περίπτωση δεύτερου γύρου ο κ. Τζουλάκης επικρατεί κατά κράτος του κ. Κουτελάκη με περισσότερες από 10 ποσοστιαίες μονάδες.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ