Εφημερίδα Κοινωνική

ΜΑΖΙ στον Αγώνα κατά της διαθεσιμότητας – ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΛΕΣ και Σχολικοί Φύλακες – Καταλυτική παρέμβαση του αναπληρωτή Δημάρχου στα δικαστήρια

 Breaking News

ΜΑΖΙ στον Αγώνα κατά της διαθεσιμότητας – ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΛΕΣ και Σχολικοί Φύλακες – Καταλυτική παρέμβαση του αναπληρωτή Δημάρχου στα δικαστήρια
18 Μαρτίου 2014

Οι Σχολικοί Φύλακες του Δήμου Πειραιά ύστερα από οκτώ μήνες διαθεσιμότητας έχοντας στο πλευρό τους τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Αναστάσιο Κάρλε, κέρδισαν τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία εκδικάσθηκαν στις 10-1-2014 στο μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου εξαιρούνται της διαθεσιμότητας, επιστρέφοντας κανονικά στην εργασία τους μέχρι την τελική εκδίκαση της κύριας αγωγής.

Καταλυτική ήταν στο δικαστήριο η κατάθεση του Τάσου Κάρλε ως βασικού μάρτυρα, ο οποίος επεσήμανε την αναγκαιότητα του κλάδου. Ότι η διαθεσιμότητα είναι άδικη και οριζόντια! Υπεραμύνθηκε του ρόλου των σχολικών φυλάκων, τονίζοντας ότι με την απουσία τους επιβαρύνεται οικονομικά ο δήμος λόγω φθορών, κλοπών και ζημιών στα σχολεία, ότι φροντίζουν συν τοις άλλοις και για την ασφάλεια των μαθητών, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της σχολικής κοινότητας για τον Δήμο του Πειραιά.

Οι Σχολικοί Φύλακες του Δήμου Πειραιά ευχαριστούν από ψυχής τον Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο για την έμπρακτη συμπαράσταση του από την αρχή της διαθεσιμότητας, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Τάσο Κάρλε υποστηριχτή του θεσμού του σχολικού φύλακα από το 2001 και τον Γεώργιο Ξιάρχο προϊστάμενο παιδείας.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ