Εφημερίδα Κοινωνική

«Μάγεψαν» το ΒΕΡΟΛΙΝΟ τα νησιά του Αργοσαρωνικού

 Breaking News

«Μάγεψαν» το ΒΕΡΟΛΙΝΟ τα νησιά του Αργοσαρωνικού
11 Μαρτίου 2014

Ιδιαίτερα αποτελεσματική ήταν η πρώτη παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στη μεγάλη τουριστική έκθεση ITB Berlin που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, συνοδευόμενος από την Περιφερειακή σύμβουλο Άννα Ροκοφύλλου και στελέχη της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν ολοκληρωμένα την Αττική με ιδιαίτερη έμφαση στα νησιά της.

Από τον ειδικό χώρο της Περιφέρειας Αττικής, μέσα στο Ελληνικό Περίπτερο πέρασαν τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την περιήγησή τους στην Αττική και τα όμορφα νησιά της μέσα από τον ειδικό interactive χάρτη που είχαν στη διάθεσή τους, ενώ μοιράστηκαν ειδικά φυλλάδια για την Αττική, την Αθήνα και τα νησιά.

Την παρουσία της Περιφέρειας Αττικής εξήραν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάνη, ο Γερμανός υφυπουργός και εντεταλμένος για τις ελληνικές σχέσεις Γιοακίμ Φούχτελ και όλες οι αντιπροσωπείες που ξεναγήθηκαν.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παρουσίαση των επιλεγμένων τοπικών μας προϊόντων. Τα Αμυγδαλωτά Σπετσών και Ύδρας, τα Φιστίκια Αιγίνης, το Παστέλι Πόρου, το Μέλι Μεθάνων και η Φατουράδα των Κυθήρων, είχαν την τιμητική τους.

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της προσπάθειας της Περιφέρειας Αττικής στην έκθεση του Βερολίνου, ήταν εκείνη της ειδικής παρουσίασης της Αττικής και των Νησιών της στους μεγαλύτερους tour operators και travel agencies της Γερμανικής αγοράς και σε δημοσιογράφους, με προβολή του video «Athens – Attica 24 hours alive», το οποίο απέσπασε κολακευτικά σχόλια.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ