Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 Breaking News

Συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
20 Φεβρουαρίου 2014

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της ελεύθερης Ζώνης της Fujairah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) υπεγράφη στο πλαίσιο της πολύ επιτυχημένης – από πλευράς συμμετοχής επιχειρήσεων και εκδήλωσης ενδιαφέροντος- εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΒΕΠ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Επιμελητηρίου για την ενίσχυση της εξωστρεφούς τάσης των επιχειρήσεων – μελών του και την τόνωση του εξαγωγικού τους προσανατολισμού.

Το Πρωτόκολλο υπέγραψαν από πλευράς ΒΕΠ ο Πρόεδρος κ. Ανδριανός Μιχάλαρος και από πλευράς της ελεύθερης Ζώνης της Fujairah ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Διαχείρισης της Fujairah Free Zone κ. Sharief Al Awadhi.

Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος και τα μέλη του Δ.Σ. ως οικοδεσπότες συνόδευσαν πριν από την ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο, την αραβική επιχειρηματική αποστολή σε διαφορετικά σημεία ενδιαφέροντος του Πειραιά, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όπου ξεναγήθηκαν από αρμόδιους εκπροσώπους του Δήμου, το Λιμάνι του Πειραιά όπου ενημερώθηκαν από εκπροσώπους της ΟΛΠ Α.Ε., το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πόλης όπου ξεναγήθηκαν από τη Δ/ντρια κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης του ΒΕΠ, ο κ. Sharief Habib Al Awadhi, Director General & CEO της Fujairah Free Zone Authority, (Government of Fujairah) παρουσίασε το επιχειρηματικό περιβάλλον της ελεύθερης Ζώνης και ανέλυσε τις δυνατότητες και τα προνόμια των υποψηφίων επενδυτών και απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Κοινός στόχος και για τις δύο πλευρές είναι η επιχειρηματική εξωστρέφεια , η προβολή των ελληνικών εξαγωγικών προϊόντων, η ελληνική επιχειρηματική ανάπτυξη και η ενθάρρυνση της ελληνικής επενδυτικής δραστηριότητας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ