Εφημερίδα Κοινωνική

Σαλαμίνα : Νέα επιτυχία της Δημοτικής Αρχής Τσαβαρή

 Breaking News

01 Φεβρουαρίου 2014

Άλλη μια επιτυχία της σημερινής Δημοτικής Αρχής Σαλαμίνας έρχεται να επιβεβαιώσει πως όταν υπάρχει προγραμματισμός, καλή συνεργασία και διεκδικητικό πνεύμα, τα προβλήματα του ένα – ένα βρίσκουν τη λύση τους.

Μετά από σειρά σωστών χειρισμών του Δημάρχου κ. Γιάννη Τσαβαρή αναφορικά με τις «δράσεις» και τα έργα που κάνει η ΕΥΔΑΠ στο νησιωτικό Δήμο, η Διευθύντρια Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της εταιρείας έδειξε ενδιαφέρον για να πραγματοποιηθούν μελέτες αναφορικά με το δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων περιοχών που για την ώρα είναι εκτός προγραμματικού σχεδιασμού. Οι μελέτες μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση θα γίνουν από την ΕΥΔΑΠ με σκοπό την ένταξή του έργου στο νέο ΈΣΠΑ.

Σας παραθέτουμε απόσπασμα από την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δημάρχου : «Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου μας με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε, οι συνεχείς προσπάθειες του Δημάρχου Σαλαμίνας καρποφόρησαν. Η επέκταση του δικτύου αποχέτευσης στην περιφέρεια του νησιού μας ξεκινά. Έτσι, σήμερα 29 Ιανουαρίου 2014 μέσω επιστολής προς το Δήμο μας, η Διευθύντρια Σχεδιασμού κι Ανάπτυξης της ΕΥΔΑΠ Α.Ε, κυρία Ευτυχία Νεστορίδου, ζήτησε στοιχεία τεχνικής φύσεως προκειμένου η εταιρία να εκπονήσει με δικά της έξοδα τις μελέτες με σκοπό αυτές στη συνέχεια να ενταχθούν στο νέο «ΕΣΠΑ» (ΣΕΣ) 2014- 2020. Στο σχεδιασμό περιλαμβάνονται περιοχές που δεν διαθέτουν σήμερα δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων, δηλαδή οικισμοί στην βόρεια Σαλαμίνα.»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ