Εφημερίδα Κοινωνική

Παρουσιάστηκε το Λεύκωμα για Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

 Breaking News

Παρουσιάστηκε το Λεύκωμα για Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
01 Φεβρουαρίου 2014

Το αναλυτικό χρονικό των εργασιών της ανακαίνισης του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, η ιστορική του διαδρομή και η αρχιτεκτονική αξία του κτιρίου, συνοδευόμενα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό της πορείας των εργασιών και της τελικής μορφής του, καταγράφονται στις σελίδες του λευκώματος «Δημοτικό Θέατρο Πειραιά», το οποίο παρουσιάστηκε στους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου.

Το λεύκωμα εκδόθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από το Μουσείο Μπενάκη, με χορηγία της εταιρείας ΑΚΤΩΡ.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε:

«Οι φιλοδοξίες μας για αυτό το Θέατρο είναι πολύ μεγάλες. Όπως πολύ μεγάλες είναι οι δυνατότητες του πειραϊκού λαού και των Ελλήνων.»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Τάκης Τζαμαργιάς, σημείωσε :

«Η αποδοχή που έχουμε από τον κόσμο είναι μεγάλη. Τα σχόλια που δεχόμαστε για τις επιλογές μας είναι ενθαρρυντικά. Σε αυτό έχει συμβάλλει τα μέγιστα η Δημοτική Αρχή με τις αποστάσεις που κράτησε και που συνεχίζει να κρατά και πάνω από όλα με τη στήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κυρίως μέσα από τον Πρόεδρό της, τον κ. Γιώργο Σιγάλα, όπου πραγματικά ένας μικρός αριθμός υπαλλήλων στηρίζει και δουλεύει ολοκληρωτικά για να μπορεί το Δημοτικό Θέατρο να βρει το βηματισμό του και να ζήσει αυτήν τη δεύτερη ζωή».

Για το λεύκωμα μίλησαν διακεκριμένοι επιστήμονες, αρχιτέκτονες, μηχανικοί και καθηγητές. Μετά το πέρας της παρουσίασης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Δημοτικού Θεάτρου του Πειραιά.

Στην παρουσίαση του λευκώματος παραβρέθηκαν :

ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Στέλιος Διαμαντίδης και ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Γιώργος Σιγάλας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ