Εφημερίδα Κοινωνική

Παρεμβάσεις παντού…από την υπηρεσία Πρασίνου και τον αντιδήμαρχο Γρηγόρη Καψοκόλη

 Breaking News

Παρεμβάσεις παντού…από την υπηρεσία Πρασίνου και τον αντιδήμαρχο Γρηγόρη Καψοκόλη
03 Φεβρουαρίου 2014

Πολύ τρέξιμο… και δουλειά για τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου Γρηγόρη Καψοκόλη. Τις τελευταίες μέρες μαθαίνουμε ότι κυκλοφορεί με το μηχανάκι του από γειτονιά σε γειτονιά για να δει τις ελλείψεις που υπάρχουν σε σημεία της πόλης. Σε ένα από αυτά, στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, έπειτα από αίτημα των κατοίκων τοποθέτησε παγκάκια και περιποιήθηκε το χώρο. Την επόμενη μέρα, κάτοικος της περιοχής τηλεφώνησε στην εφημερίδα μας θέλοντας να εκφράσει δημοσίως ένα «ευχαριστώ» προς τον αντιδήμαρχο για την προσπάθειά του.

Παράλληλα, είδαμε τον Γρηγόρη Καψοκόλη και τα συνεργεία της υπηρεσίας πρασίνου να δουλεύουν απόγευμα στη νησίδα της οδού Δωδεκανήσου και σε άλλες νησίδες και σημεία της πόλης που «διψούσαν» για λίγο πράσινο. Είναι πραγματικά αξιόλογη η προσπάθεια της υπηρεσίας πρασίνου. Έχει καταλυτικό ρόλο σε αυτό που όλοι επιθυμούν… έναν πιο ανθρώπινο Πειραιά. Και ‘μεις από την πλευρά μας θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» όχι να ευλογήσουμε τα γένια ορισμένων έναντι κάποιων άλλων… αλλά για να αποτελέσει αυτό το «μπράβο», κίνητρο για νέες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη ο Πειραιάς.

Σημειώνουμε, ότι όσοι συμπολίτες μας το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου για να προγραμματίζονται δράσεις και παρεμβάσεις σε γειτονιές της πόλης.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ