Εφημερίδα Κοινωνική

Νέος Παιδικός σταθμός στην Ηλιούπολη

 Breaking News

Νέος Παιδικός σταθμός στην Ηλιούπολη
24 Φεβρουαρίου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19.2.2014 , τα εγκαίνια του Νέου Η” Παιδικού Σταθμού του Δήμου Ηλιούπολης στην οδό Αγαμέμνωνος , χωρητικότητας 35 θέσεων με σύγχρονες βιοκλιματικές προδιαγραφές.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος αφού ευχαρίστησε τη δωρήτρια Αικατερίνη Παπαγιαννοπούλου, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό Γιάννη και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας, ανακοίνωσε ότι είναι θέμα ημερών η έγκριση – δημοπράτηση του Νέου Παιδικού Σταθμού στην οδό Ειρήνης και Αριστογείτονος!

Ο Δήμος Ηλιούπολης είναι από τους λίγους Δήμους με τους δικούς του ιδιόκτητους παιδικούς σταθμούς που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της πόλης μας. ilioupoli2

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε στην εκδήλωση ότι το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που θα θωρακίσει την Ηλιούπολη, προϋπολογισμού 11 εκατομμυρίων Ευρώ, μπήκε στην τελευταία φάση του, καθώς δημοπρατήθηκε και ανακηρύχθηκε ο ανάδοχος του έργου.

«Σε δυο μήνες τα έργα θα ξεκινήσουν. Εκεί όπου κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές και καταστράφηκαν περιουσίες, οι πολίτες θα αισθάνονται πλέον ασφαλείς. Είναι το μεγαλύτερο μιας σειράς έργων που με προσωπική προσπάθεια και στήριξη από τον κ. Γιάννη Σγουρό έχουν γίνει στην Ηλιούπολη τα τελευταία χρόνια», επισήμανε ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Βαλασόπουλος.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ