Εφημερίδα Κοινωνική

Γιατί “κράζουν” τον Λ. Λαζόπουλο;

 Breaking News

Γιατί “κράζουν” τον Λ. Λαζόπουλο;
20 Φεβρουαρίου 2014

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Λάκη έγινε όπως είχε προγραμματιστεί και φυσικά είχε όλα τα συστατικά της επικαιρότητας την οποία ο ηθοποιός «χτενίζει» για έμπνευση. Μάλιστα το πρώτο Τσαντίρι της σεζόν είχε ως στέγη το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!

Ο Λάκης Λαζόπουλος, με μουστάκι α λα δεκαετία του ’60, μίλησε για την μαγεία του συγκεκριμένου χώρου. Τον είδαμε στον κλασσικό ρόλο του διοικητή να εξετάζει μια γιαγιά που έκλεψε δύο λεμόνια από την λαϊκή, η οποία θα πήγαινε φυλακή μαζί με τον Τσοχατζόπουλο. Απολαυστικός ο μονόλογος της όπου αναρωτιέται αν δύο λεμόνια ταιριάζουν δίπλα σε υποβρύχια.

Ο Λαζόπουλος φυσικά δεν ξέχασε να σχολιάσει τα εννέα εκατομμύρια της ΜΚΟ του σύμβουλου του Γιώργου Παπανδρέου και φυσικά να μας… ενημερώσει για το ότι βρέθηκε το μεγαλύτερο πέος του κόσμου, που ανήκει σε Αφρικανό και μετράει 35 εκατοστά, κάνοντας όλο το θέατρο να λυθεί στα γέλια με την ατάκα του περί «πεογενούς πλεονάσματος».

Ο Λάκης με την κλασική συνταγή της πρόζας, της μουσικής παράστασης -καθώς ήταν καλεσμένος ο καταπληκτικός Γιώργος Μαργαρίτης που ξεσήκωσε όλο το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά- πέτυχε και αυτή τη φορά να διασκεδάσει το κοινό του.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις για το γεγονός πως η εκπομπή προβλήθηκε μέσα από το πρόσφατα ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ήταν ποικίλες. Δείτε μερικά από τα σχόλια που έγιναν στα social media: «Α, ρε κατακαημένο Δημοτικό Θέατρο τι σου ΄μελλε να πάθεις …»,»Τέτοια θλιβερή προπαγάνδα που κάνει ο Λαζόπουλος, ειλικρινά ούτε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει ανάγκη…»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ