Εφημερίδα Κοινωνική

Έβγαλε… «διάθεση» η συγκέντρωση των 58 στον Πειραιά

 Breaking News

Έβγαλε… «διάθεση» η συγκέντρωση των 58 στον Πειραιά
04 Φεβρουαρίου 2014

Το μήνυμα πως το ΠαΣοΚ θα προχωρήσει κανονικά με τους 58 για την Ελιά πέρασε μέσω των συνεργατών του ο Βαγγέλης Βενιζέλος, την ώρα που η πρωτοβουλία πραγματοποίησε μια νέα συγκέντρωση στον Πειραιά.

Σε σύσκεψη που είχε το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ με στελέχη του κόμματος ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η σύνθεση της κοινής οργανωτικής επιτροπής για τη Συνδιάσκεψη της Ελιάς και ζήτησε να υποστηριχθεί η κοινή προσπάθεια που γίνεται με τους 58 για συμπόρευση στις ευρωεκλογές.

Στον Πειραιά, την ίδια ώρα ο Ανδρέας Παπαδόπουλος τονίζοντας την ιδιότητά του ως «στελέχους της ΔΗΜΑΡ» επαναλάμβανε ότι «δεν είναι η ώρα του διχασμού και της διαίρεσης» και τόνιζε ότι «χρειαζόμαστε το κόμμα μου, τη ΔΗΜΑΡ, όπως χρειαζόμαστε το ΠαΣοΚ στο σύνολο και τις κινήσεις του χώρου, αλλά και τις προσωπικότητες του χώρου που είναι κομματικά ανέστιες».

Την εκδήλωση άνοιξε ο συμμετέχων στην πρωτοβουλία των 58 καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος. Τόνισε ότι επιδίωξη των 58 είναι να κατέβουν οι τόνοι στην πολιτική κι επέκρινε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για την αναφορά του ότι «βρισκόμαστε σε πόλεμο».

 

 

 

 

* με πληροφορίες από τα ΝΕΑ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ