Εφημερίδα Κοινωνική

«Ενωμένοι μπορούμε»… φώναξαν οι καταστηματάρχες της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

 Breaking News

«Ενωμένοι μπορούμε»… φώναξαν οι καταστηματάρχες της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
11 Φεβρουαρίου 2014

Η δύναμη και η θέληση των καταστηματαρχών του Πειραιά, όταν λειτουργούν συλλογικά, μπορεί να ανοίξει δρόμους και προοπτικές. Αυτό συμβαίνει στην περιοχή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, όπου οι καταστηματάρχες συγκεντρώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και προγραμματίζουν τις επόμενες δράσεις τους για την τόνωση της επιχειρηματικότητας της περιοχής.

Το πρώτο Σάββατο του νέου έτους οι καταστηματάρχες της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ με πρωτοβουλία του κ. Τσόγκα και η τοπική επιτροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ που συμμετέχει στον Εμπορικό Σύλλογο, συγκεντρώθηκαν για το κόψιμο της παραδοσιακής βασιλόπιτας αλλά και για να συζητήσουν για τα τεκταινόμενα του κλάδου.

Παρών στην εκδήλωση και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γιώργος Ζησιμάτος. Όλοι οι καταστηματάρχες της περιοχής ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα, έκαναν έναν απολογισμό δράσης και ανέλυσαν μία μία τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν για το 2014.

Κοινός παρανομαστής αυτής της εξαιρετικά εποικοδομητικής εκδήλωσης ήταν ότι «όλοι μαζί, με κοινές δράσεις και ενωμένοι μπορούμε να προσπαθήσουμε για την ανάπτυξη της συνοικίας και του τοπικού εμπορίου χωρίς να περιμένουμε “δώρα” και υποσχέσεις». Η πρωτοπόρα κίνηση των καταστηματαρχών της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ έχει παραδειγματίσει και αφυπνίσει και άλλους επιχειρηματίες των συνοικιών της πόλης που προσβλέπουν σε αντίστοιχες δράσεις…


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ