Εφημερίδα Κοινωνική

Ενισχύεται η δύναμη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στον Πειραιά

 Breaking News

Ενισχύεται η δύναμη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στον Πειραιά
21 Φεβρουαρίου 2014

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, στην κοπή πίτας των Ανεξάρτητων Ελλήνων που έγινε παρουσία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πριν μπει στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, συναντήθηκε και συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι του μετέφεραν την απελπισία και τους φόβους που βιώνουν από τις συνέπειες του μνημονίου και της οικονομικής κρίσης. Του ζήτησαν να βγει «μπροστά» στον αγώνα για την αντιμνημονιακή αλλαγή και να ανατρέψει αυτή την άθλια κατάσταση που βιώνει σήμερα η μεσαία τάξη.

Εντός και εκτός Πειραϊκού Συνδέσμου τον χειροκρότησαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον αγώνα για την απελευθέρωση της χώρας. Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος εστίασε την ομιλία του στην οικονομική κρίση, στην ανυπαρξία πολιτικής βούλησης και στα καθημερινά σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μίλησε για το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά, τον ρόλο της αυτοδιοίκησης και την απουσία κοινωνικής πολιτικής.

Όλοι ανέμεναν ότι θα ανακοινώσει τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει στην πόλη. Δεν το έκανε παρά το ότι στην αίθουσα βρίσκονταν οι Παναγιώτης και Γιάννης Μελάς και ο Αντώνης Καλογερόγιαννης. Ακούγεται πως ο Πάνος Καμμένος αντί του υιού, θα επιλέξει τον Δήμο να διεκδικήσει ο πατέρας Παναγιώτης Μελάς, πρώην βουλευτής της ΝΔ και νυν των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σύντομα.

Το «παρών» έδωσαν αρκετοί φορείς του Πειραιά. Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ.κ. Σεραφείμ παρουσία των: Τέρενς Κουίκ, Παύλου Χαϊκάλη, Ελενας Κουντουρά, Νότη Μαριά, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργου Ζησιμάτου, του αντιπεριφερειάρχη Στέφανου Χρήστου, δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της πόλης και φίλων των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ