Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδήλωση-συζήτηση των Μελών του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία στο Πέραμα

 Breaking News

Εκδήλωση-συζήτηση των Μελών του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία στο Πέραμα
19 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες της πόλης, σε μια ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση, την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Περάματος, με θέμα τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας στα χρόνια του Μνημονίου και των δραματικών περικοπών.

Επειδή όμως η καταγγελία ή ο εξορκισμός των προβλημάτων δεν είναι από μόνος του αρκετός, στην εκδήλωση θα κατατεθούν από τον Νίκο Μανιό, γιατρό και υπεύθυνο του τμήματος Υγείας και Κοινωνικού Κράτους του ΣΥΡΙΖΑ, οι προτάσεις και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον πολύπαθο αυτόν τομέα.

Θα μιλήσουν επίσης εκπρόσωποι των Γιατρών του Κόσμου, του Αλληλέγγυου Ιατρείου Πειραιά και από τον χώρο υγείας της πόλης. Ήρθε η στιγμή, όλα αυτά που μας οργίζουν κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με το Δημόσιο σύστημα Υγείας, η αγωνία του ανασφάλιστου για το πού θα βρει γιατρό, φάρμακα ή άκρη για νοσηλεία του σε Νοσοκομείο, και του άνεργου που αναγκάζεται να προστρέχει στις δομές αλληλεγγύης, να μετουσιωθούν σε δράση για την ανατροπή των πολιτικών που τα γεννούν.

Η οργάνωση μελών Περάματος καλεί τον κόσμο σε συζήτηση για το αύριο στο χώρο της Υγείας, το τι και το πώς θα πρέπει να αλλάξει, έτσι ώστε ο στόχος για δωρεάν και ίση περίθαλψη για όλους, να γίνει από σύνθημα, πράξη. Μια συζήτηση που αφορά όλους και όλες. Εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας, αλλά πρωτίστως τους αποδέκτες των υπηρεσιών Υγείας, τους πολίτες.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ