Εφημερίδα Κοινωνική

B. Μιχαλολιάκος: Ντεμοντέ τα κόμματα να χρίζουν υποψηφίους

 Breaking News

B. Μιχαλολιάκος: Ντεμοντέ τα κόμματα να χρίζουν υποψηφίους
24 Φεβρουαρίου 2014

Δεν ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με το εάν θα κατέλθει εκ νέου ως υποψήφιος δήμαρχος του Πειραιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Δεν μπορώ να καταλάβω αλήθεια γιατί κάποιος πρέπει να δηλώνει την υποψηφιότητά του πολλούς μήνες πριν. Όταν δε είσαι δήμαρχος προσφέρεις πολύ κακή υπηρεσία στον δήμο σου όταν κηρύσσεις την έναρξη του προεκλογικού αγώνα έξι μήνες πριν. Διαλύεται ο δήμος. Εγώ νομίζω ότι τα κόμματα είναι πολύ αδύναμα πια και έχουν πολύ χαλαρή σχέση με την κοινωνία ώστε να μπορούν να κηρύξουν την έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Είναι πολύ ντεμοντέ τα κόμματα να χρίζουν υποψηφίους δημάρχους. Είναι πολύ ντεμοντέ αρχηγοί κομμάτων να λένε πάμε να πάρουμε τη Λάρισα, πάμε να πάρουμε τη Θεσσαλονίκη. Λες και διεκδικούμε αλύτρωτες πατρίδες», είπε χαρακτηριστικά.

Για την υποψηφιότητα του Γιάννη Μελά τόνισε ότι οφείλεται στο ότι δεν θέλει να πικράνει τον πατέρα του, Παναγιώτη που είναι βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ευχήθηκε καλή τύχη.

«Εγώ τον Γιάννη τον Μελά τον αγαπώ, είναι από τα παιδιά που συγκροτήσαμε την ομάδα, “Μας Ενώνει ο Πειραιάς’. Συμβαίνει να είναι γιος του Παναγιώτη του Μελά που είναι βουλευτής των ΑΝΕΛ, συμβαίνει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να θέλουν να έχουν κομματικούς υποψηφίους. Συμβαίνει το παιδί να πρέπει να μην πικράνει τον πατέρα του. Δεν θα πω ούτε μια πικρή κουβέντα. Καλή τύχη να έχει, όπου και αν πάει. Αλλά αυτό πολύ απέχει από το να υπάρχει γαλάζιο σχίσμα, γαλάζιο ρήγμα, εμείς είμαστε μια γροθιά», σημείωσε.

Υπογράμμισε ότι είναι αφοσιωμένος στην πόλη του, λέγοντας μάλιστα ότι έκανε «πολύ σκληρή γυμναστική με τον εαυτό μου για να αποσυνδεθώ από την κεντρική πολιτική, για να αυτοπεριοριστώ στον Πειραιά, δεν ήταν εύκολο».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ