Εφημερίδα Κοινωνική

Βραβεύτηκε η αρχαιότερη εκδιδόμενη εφημερίδα της Ελλάδος

 Breaking News

Βραβεύτηκε η αρχαιότερη εκδιδόμενη εφημερίδα της Ελλάδος
22 Ιανουαρίου 2014

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου η επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, για τα 75 χρόνια δράσης της.

Για τη μακρόχρονη πορεία της Ένωσης μίλησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνος Καλύβας, ενώ η Ακαδημαϊκός και πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κα Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη αναφέρθηκε στη συμβολή του Περιοδικού Τύπου στον πολιτισμό και την ανάπτυξη. Υπό την ιδιότητά της δε ως Διευθύντριας του περιοδικού «Ποινικά Χρονικά» από το 1976, ανακηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος της Ένωσης. Το σχετικό Δίπλωμα Τιμής απένειμε στην κα Μπενάκη ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, που απηύθυνε και χαιρετισμό εκ μέρους της Κυβερνήσεως.

vraveusi2    Το Αργυρό Μετάλλιο της Ένωσης απένειμε στην ιδιοκτήτρια της εφημερίδας κα Ουρανία Καλογήρου ο Γεν. Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ. Γιάννης Παναγιωτόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

vraveusi3

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των κομμάτων, Υπουργοί, Βουλευτές, Γεν. Γραμματείς, Διοικητές Οργανισμών, πολλές προσωπικότητες της πνευματικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, εκπρόσωποι των οργανώσεων Τύπου κ.ά.

 

 

 

 

 

vraveusi5

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ