Εφημερίδα Κοινωνική

Συνέδρια για την ανεργία των νέων σε Αθήνα και Πειραιά

 Breaking News

Συνέδρια για την ανεργία των νέων σε Αθήνα και Πειραιά
31 Ιανουαρίου 2014

Με θέμα «Ανεργία των Νέων:  Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον – Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση», η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνουν δύο Διευρυμένα Περιφερειακά Συνέδρια στην Αθήνα και τον Πειραιά, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Σε μια εποχή που η ανεργία αποτελεί την μεγαλύτερη μάστιγα της ελληνικής κοινωνίας, θα συζητηθούν στο πλαίσιο των συνεδρίων θέματα που άπτονται της Περιφερειακής Ανάπτυξης και Απασχόλησης, καθώς και οι δυνατότητες που ανοίγονται για την Μητροπολιτική Περιοχή των Αθηνών και για τον Πειραιά ως Λιμάνι Ανάπτυξης.

Το «παρών» στα δύο Διευρυμένα Περιφερειακά Συνέδρια, τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους δήμους Αθήνας και Πειραιά, θα δώσουν έλληνες ευρωβουλευτές και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μετά τις κεντρικές ομιλίες θα ακολουθήσει συζήτηση με τον πρεσβευτή της Ολλανδίας στη χώρα μας κ. Jan Versteeg, καθώς και με εκπροσώπους νεοφυών και κοινωνικών επιχειρήσεων και φορέων προώθησης της επιχειρηματικότητας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31η Ιανουαρίου στις 13.30 στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, με ώρα προσέλευσης τις 12.45. Εισαγωγική ομιλία θα εκφωνήσει ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης. Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, η αντίστοιχη εκδήλωση στο Αμφιθέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Paul (Κουντουριώτου 229 – 231), στον Πειραιά, θα ανοίξει στις 11.00 με ομιλία του δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου. Η ώρα προσέλευσης έχει ορισθεί στις 10.30. Και τις δύο ημέρες θα χορηγηθούν στους ενδιαφερόμενους βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

 

 

Πηγή: www.tovima.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ