Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Προεκλογικά «καρφιά» Γιάννη Τσαβαρή

 Breaking News

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Προεκλογικά «καρφιά» Γιάννη Τσαβαρή
13 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση με τίτλο «Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας παραίτησης» έδωσε σχεδόν αμέσως ο Δήμαρχος Γιάννης Τσαβαρής στον, πλέον ανεξάρτητο, δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Βενετσάνο, που όχι μόνο αποχώρησε από την παράταξη Πρωτοβουλία αλλά παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιδημάρχου έργων υποστηρίζοντας ότι δεν τον άφηναν να ολοκληρώσει το αναπτυξιακό έργο που οραματιζόταν για τη Σαλαμίνα.

Με την καταγγελτική αυτή ανακοίνωση , ο Δήμαρχος καυτηριάζει το γεγονός ότι η παραίτηση αυτή έγινε γνωστή από το διαδίκτυο αλλά και κάνει λόγο για μεθοδεύσεις που εμποδίζουν το έργο της Δημοτικής Αρχής για μικροπολιτικά παιχνίδια εν όψει εκλογών. Η ανακοίνωση του Δημάρχου: «Πριν λίγη ώρα πληροφορηθήκαμε μέσω του διαδικτύου την παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδήμαρχου Έργων κ. Γιάννη Βενετσάνου.

Μετά και από αυτήν την παραίτηση, γίνεται πλέον κατανοητό από όλους το νόημα της δήλωσης της κυρίας Νάννου, όταν πριν από μερικές εβδομάδες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναρωτήθηκε (ή ήξερε…;) για πόσο καιρό ακόμα η παρούσα Δημοτική Αρχή θα έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θεωρούμε λοιπόν ότι η παραπάνω παραίτηση εντάσσεται και αυτή στο πλαίσιο μιας σειράς ειλημμένων αποφάσεων και μεθοδεύσεων (πχ Σπύρος Κουτσούκος…) για νέες προσχωρήσεις με αντάλλαγμα τα γνωστά… κίνητρα. Επίσης απορίας άξιο είναι γιατί ο κ. Βενετσάνος δεν βρήκε το πολιτικό θάρρος να παραδεχτεί τον πραγματικό λόγο της παραίτησής του, ο οποίος είναι η προσυμφωνημένη προσχώρηση σε αντίπαλο συνδυασμό. Ως εκ τούτου η αιτιολόγηση της παραίτησής του δεν διακατέχεται από καμία σοβαρότητα και καμία δόση αλήθειας. Με αφορμή τις ανωτέρω φαιδρές και άθλιες μεθοδεύσεις, θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μας ότι η προσχώρηση προσωπικοτήτων στο συνδυασμό μας συνεχίζεται, εξασφαλίζοντας έτσι μαζί με τις υπάρχουσες την ανοδική αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας και κατά την επόμενη πενταετία. Παρά τις σκοπιμότητες και τις άθλιες μεθοδεύσεις το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ