Εφημερίδα Κοινωνική

Σαλαμίνα : Δυναμικά προς τις εκλογές ο Γιάννης Τσαβαρής

 Breaking News

Σαλαμίνα : Δυναμικά προς τις εκλογές ο Γιάννης Τσαβαρής
03 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας και επικεφαλής της κομματικά ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Πρωτοβουλία Πολιτών Σαλαμίνας, Γιάννης Τσαβαρής, ανακοίνωσε ακόμα μία ακόμα προσωπικότητα του νησιού που συστρατεύεται με τον συνδυασμό του.

«Ο Αντιναύαρχος Ε.Α του Πολεμικού Ναυτικού (πρώην Διοικητής Ναυστάθμου Σαλαμίνας), κος Αναστάσιος Μιχάλαρος, απεδέχθη την πρόσκληση κι έτσι τα επόμενα χρόνια θα συμμετάσχει στους κοινωνικούς αγώνες για το καλό του τόπου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου.

Η υποψηφιότητα αυτή έρχεται να προστεθεί σε έναν συνδυασμό που συνεχώς αυξάνει τα μέλη και τους υποστηρικτές του. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν, στο ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας», ενσωματώθηκαν οι κ.κ. Αργυρίου Τάσος – Πολιτικός Μηχανικός, Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη Βάσω – Διατροφολόγος, Κωνσταντινίδης Κώστας – Επιχειρηματίας, Μυλωνά Μαρία- Φαρμακοποιός, Παπασάββας Ηλίας – Δημόσιος Υπάλληλος και Σάλπας Δημήτρης –Πυροσβέστης, γνωστοί για την ενασχόληση και το ενδιαφέρον τους για τα κοινά στον νησιωτικό Δήμο.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ