Εφημερίδα Κοινωνική

Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ Νίκος Βλαχάκος μιλάει στην «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ»

 Breaking News

Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ Νίκος Βλαχάκος μιλάει στην «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ»
02 Ιανουαρίου 2014

Τον ορισμό νέων διοικήσεων σε νοσοκομεία της χώρας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ειδικότερα, οι νέες αλλαγές των επικεφαλής των νοσηλευτικών μονάδων στον Πειραιά αφορούν στο αντικαρκινικό «ΜΕΤΑΞΑ» όπου διοικητής τοποθετήθηκε ο Νίκος Βλαχάκος και αναπληρωτής ο Χρήστος Καμπούρης.

Ο Nίκος Βλαχάκος είναι ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη λόγω της έντονης πολιτικής και επαγγελματικής δράσης του. Ο Νίκος Βλαχάκος, αντικαθιστά την πρώην διοικητή Ελένη Μαραγκάκη και αναλαμβάνει το τιμόνι της του νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ», σε μία κρίσιμη για το νοσοκομείο περίοδο λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε αυτό, ωστόσο το γεγονός ότι είναι ιατρός γεννά ελπίδες ότι επειδή γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τα προβλήματα θα μπορεί να βρει λύσεις. Ο κ. Βλαχάκος, είναι καταξιωμένος ιατρός και έχει βοηθήσει πολλούς συμπολίτες μας. Έχει διατελέσει επιμελητής στην Α’ και Β’ Χειρουργική Κλινική του Τζανείου, είναι μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και είναι υποψήφιος διδάκτωρ χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας είπε: Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που μου εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση. Νιώθω όμως και μεγάλο το βάρος της ευθύνης για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΜΕΤΑΞΑ. Αυτές τις μέρες είμαι παραλήπτης πολλών παραπόνων και ενημερώνομαι συνεχώς. Το έχω ζήσει το ΜΕΤΑΞΑ. Ξέρω την αξία του προσωπικού μέχρι και τον τελευταίο διοικητικό υπάλληλο. Ξέρω την μεγάλη ανθρώπινη προσπάθεια που γίνεται αλλά και τις σοβαρές ελλείψεις. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ πλήρως στα νέα μου καθήκοντα γιατί «πονάω» αυτό το νοσοκομείο και ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τους Πειραιώτες αλλά και για όλους τους Έλληνες. Σας ευχαριστώ και σας θέλω δίπλα μου». Αναπληρωτής διοικητής στο Μεταξά τοποθετήθηκε ο επίσης Πειραιώτης, Χρήστος Καμπούρης, ο οποίος έχει κάνει οικονομικές σπουδές στο πανεπιστήμιο Πειραιά, σχετικές μεταπτυχιακές σπουδές, ενώ είναι και υποψήφιος διδάκτωρ.

Θα είναι το δεξί χέρι και ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Βλαχάκου. Να σημειωθεί πως είχε ανακοινωθεί και η τοποθέτηση της επίσης Πειραιώτισσας Λίτσας Γιαννακάκου στη θέση της διοικήτριας στο νοσοκομείο «Αττικόν».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ