Εφημερίδα Κοινωνική

Νέες καινοτόμες υπηρεσίες του Ε.Β.Ε.Π. προς τις επιχειρήσεις του Πειραιά

 Breaking News

Νέες καινοτόμες υπηρεσίες του Ε.Β.Ε.Π. προς τις επιχειρήσεις του Πειραιά
14 Ιανουαρίου 2014

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, στη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης και παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, προσφέρει πλέον στις επιχειρήσεις-μέλη του νέες online διαδικτυακές υπηρεσίες, μέσω της ιστοσελίδας του www.pcci.gr απλοποιώντας τις συναλλαγές τους, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Επιμελητηρίου, «web ΕΒΕΠ».

Ο εκσυγχρονισμός των διαδικασιών για την εξυπηρέτηση μιας επιχείρησης και η διευκόλυνση των καθημερινών συναλλαγών της, χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, αποτελεί βασική και αυτονόητη υποχρέωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς στην Πειραϊκή επιχειρηματικότητα.

Οι επιχειρήσεις-μέλη του Ε.Β.Ε.Π., από την έδρα τους, θα μπορούν να αξιοποιούν τις υπηρεσίες κερδίζοντας χρόνο, ενώ θα έχουν πλέον πρόσβαση και κάθε δυνατότητα:

- να έχουν πλήρη εικόνα όλων των στοιχείων που τηρεί το Ε.Β.Ε.Π. στα μητρώα του

- να εκδίδουν πιστοποιητικά και βεβαιώσεις

- να πληρώνουν τη συνδρομή τους μέσω web-banking

- να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας

- να αλλάζουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους: τηλέφωνα, φαξ, e-mail, website

Οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες «web ΕΒΕΠ» περιλαμβάνουν ένα σύγχρονο σύστημα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις συναλλαγές της επιχείρησης με το Ε.Β.Ε.Π., όπως:

- Τροποποίηση στοιχείων επιχείρησης

- Πράξη προέγκρισης για αλλαγή επωνυμίας και διακριτικού τίτλου

- Προεγγραφή επιχειρήσεων

- Εγγραφή ατομικής επιχείρησης

- Διαγραφή επιχείρησης

- Κατάθεση φακέλων ισολογισμών

- Κατάθεση πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων και Διοικητικών Συμβουλίων

- Χορήγηση πιστοποιητικού καταστατικών (ιστορικό)

- Χορήγηση πιστοποιητικού μέλους (ιστορικό)

Η πρόσβαση των μελών του Ε.Β.Ε.Π. προστατεύεται από την τεχνολογία SSL, καθιστώντας ουσιαστικά αδύνατη την υποκλοπή των κωδικών τους από τρίτους.

Τα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά που εκδίδονται, συνοδεύονται από μοναδικό αριθμό αυθεντικοποίησης. Η εφαρμογή προσφέρει δημόσια τη δυνατότητα εξακρίβωσης της αυθεντικότητας ενός πιστοποιητικού, τακτική που ακολουθείται γενικά από δημόσιους φορείς για ευαίσθητα ηλεκτρονικά έγγραφα.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, μετά την δραστική μείωση των ετήσιων συνδρομών από 1/1/14, θα συνεχίσει να δημιουργεί νέες υπηρεσίες και ήδη σχεδιάζει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις-μέλη του που αντιμετωπίζουν φορολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά, δανειοδοτικά και αδειοδοτικά προβλήματα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ