Εφημερίδα Κοινωνική

Η πρώτη εκδήλωση του Άλλου Δρόμου είναι γεγονός

Η πρώτη εκδήλωση του Άλλου Δρόμου είναι γεγονός
09 Ιανουαρίου 2014

Το Σάββατο 3 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Άλλος δρόμος»  για τη νέα χρονιά. Μια εκδήλωση χαράς και συνάντησης μελών και φίλων της Κίνησης, με μαζική προσέλευση και με εξαιρετικά ευχάριστη διάθεση από όλους τους παρευρισκόμενους που έδωσαν ένα σαφές μήνυμα ενότητας στην πορεία του Άλλου δρόμου του αγώνα, της αλληλεγγύης, της ανατροπής.

Παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Β΄Πειραιά, Λαφαζάνης Παναγιώτης και Βαμβακά Τζένη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Νίκαιας Ρέντη Παπαδόπουλος Κώστας, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β΄Πειραιά, Καρακώστα Εύη και η υποψήφια βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Συρράκου Σταυρούλα ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Μανουσιάδης Μπάμπης και Μαρτάκης Νίκος, ο πρώην Δήμαρχος Δραπετσώνας Νίκος Μπεάζογλου, ο κ. Λαγουδάκης Γιάννης εκπροσωπώντας τη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Περάματος, ο συντονιστής της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου- Δραπετσώνας Ηλιάκης Μιχάλης, τα μέλη της Γραμματείας της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μήτσος Καρακώστας, οι κ.κ.  Χρήστος Λαμπρίδης και Πανάγος Γεωργόπουλος μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, ο κ.Σωτήρης Γεωργόπουλος μέλος του τμήματος εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και η Γραμματέας του Εξωραϊστικου Συλλόγου περιοχής Αγ. Μηνά, νηπιαγωγός κα Κώστογλου Μαρία.

«Προχωράμε δυνατά στο επόμενο διάστημα μέσα στο λαϊκό κίνημα από όπου προερχόμαστε, με περιοδείες, συζητήσεις, συσκέψεις με φορείς, δίπλα στους ανθρώπους της πόλης και της γειτονιάς, μοιραζόμαστε τις αγωνίες, ακούμε τις προτάσεις τους και ανοίγουμε το βήμα του αγώνα και της ελπίδας για να ξαναγίνουν οι γειτονιές της πόλης μας, γειτονιές της συμμετοχής, της αλληλεγγύης, της αντίστασης, της ανατροπής», το μήνυμα – υπόσχεση της Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Άλλος δρόμος.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ