Εφημερίδα Κοινωνική

Ερωτικό σκάνδαλο κλονίζει τα Ηλύσια Πεδία

 Breaking News

Ερωτικό σκάνδαλο κλονίζει τα Ηλύσια Πεδία
14 Ιανουαρίου 2014

Σκάνδαλο ολκής έχει ξεσπάσει στην Γαλλία, μετά την φημολογία για την σχέση του 59χρονου Προέδρου Ολάντ με την 41 χρονη ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ που είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικούς μήνες. Η ένταση κορυφώθηκε με την κίνηση του σκανδαλοθηρικού Closer να δημοσιεύσει φωτογραφίες που υποτίθεται επιβεβαιώνουν τη σχέση αυτή.

Ο Φρανσουά Ολάντ που δηλώνει εξοργισμένος, βρίσκεται σε τρομέρά δύσκολη θέση καθώς πρόκειται σήμερα, Τρίτη, να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, την τρίτη αφότου ανέλαβε την προεδρία της Γαλλίας, ενώπιον 500 δημοσιογράφων. Επρόκειτο να είναι μια συνέντευξη Τύπου για την οικονομία, όπου οι επιδόσεις του δεν είναι ιδιαίτερα καλές.  Το μαρτυρούν άλλωστε η πραγματικότητα, αλλά και οι δημοσκοπήσεις.  Όμως ο πρόεδρος της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας δύσκολα θα αποφύγει τις ερωτήσεις για την ιδιωτική του ζωή μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Η θέση του έχει δε καταστεί ακόμα δυσχερέστερη μετά και την κατάρρευση της επίσημης συντρόφου του,  Βαλερί Τριερβελέρ,  η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκεύη,  μετά την αποκάλυψη της σχέσης που διατηρούσε ο Γάλλος πρόεδρος.  Δημοσιογραφικές πληροφορίες έκαναν λόγο για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο αναφέροντας ότι στόχος ήταν «να ξεκουραστεί και να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις», ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πότε θα πάρει εξιτήριο.

Η υπόθεση περιπλέκεται  περισσότερο ωστόσο και από μια άλλη ενοχλητική αποκάλυψη. Το διαμέρισμα που στέγαζε τον έρωτα του Ολάντ και της 41χρονης ηθοποιού Ζιλί Γκαγέ, το είχε δανείσει στην τελευταία μια άλλη ηθοποιός, η Εμανιέλ Οκ, η οποία διατηρούσε αισθηματικές σχέσεις με κορσικανούς μαφιόζους. Η ανάμειξη της κορσικανής μαφίας συμβάλλει με τη σείρα της στην ήδη φθίνουσα δημοτικότητα του Ολάντ,  με φόντο τις συνεχιζόμενες αδυναμίες της γαλλικής οικονομίας, την κατάσταση στην αγορά εργασίας, την απώλεια πολιτικής πυξίδας σε θέματα όπως το μεταναστευτικό συσσωρεύουν τα προβλήματα στο Μέγαρο των Ηλυσίων.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ