Εφημερίδα Κοινωνική

Διατέθηκαν προϊόντα σε 287 οικογένειες της Αγίας Βαρβάρας

 Breaking News

Διατέθηκαν προϊόντα σε 287 οικογένειες της Αγίας Βαρβάρας
21 Ιανουαρίου 2014

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιεί το ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων), διέθεσε προϊόντα σε 287 οικογένειες της πόλης μας.

Οι συμπολίτες μας αυτοί επιλέχτηκαν ύστερα από μία αυστηρή διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα ,με βασικά κριτήρια το εισόδημα και τον αριθμό των μελών των οικογενειών. Πρόκειται δηλαδή για ανθρώπους που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.ag.varvara2

Στις 287 οικογένειες πρέπει να προστεθούν πολλές άλλες εκατοντάδες οικογενειών που ο Δήμος στηρίζει μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών και δομών που διαθέτει (υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, σίτισης, υγείας, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο κ.α), στο μέτρο των δυνατοτήτων του, αλλά με μεγάλη διάθεση προσφοράς.

Προϊόντα όπως τυρί, ρύζι και ζυμαρικά διατέθηκαν σε 287 οικογένειες της Αγίας Βαρβάρας, που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια. Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης επίβλεψε προσωπικά τη διαδικασία.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ