Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νέες σκιές στον Πειραϊκό Σύνδεσμο – Παρέμβαση Ρακιντζή

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νέες σκιές στον Πειραϊκό Σύνδεσμο – Παρέμβαση Ρακιντζή
27 Ιανουαρίου 2014

DSC03321Πριν σβήσει το μελάνι… από τις τελευταίες αποκαλύψεις μας για τον “πολύπαθο” Πειραϊκό Σύνδεσμο, ενός ιδρύματος που δεκαετίες ολόκληρες λάμπρυνε με την παρουσία του και την προσφορά του την πόλη του Πειραιά, νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια – αυτή τη φορά – για το διατηρητέο κτίριο επί των οδών Αλκιβιάδου 156 και Καραΐσκου 153.

Πρόκειται για ένα υπέροχο κτίριο στην Τερψιθέα ιδιοκτησίας του Πειραϊκού Συνδέσμου που σήμερα μοιάζει ετοιμόρροπο, παρά το ότι το ΥΠΕΧΩΔΕ, πριν 10 χρόνια, είχε εγκρίνει κονδύλι 1.027.146 ευρώ προκειμένου να αναπαλαιωθεί.

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» αναζήτησε περισσότερες απαντήσεις. Σήμερα στην έντυπη έκδοση, αποκαλύπτουμε όσα παρασκηνιακά και αντιφατικά συνέβησαν γύρω από την αποκατάσταση του κτιρίου αυτού.

Παρέμβαση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή. Οι καταγγελίες, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και οι αντιφατικές απαντήσεις.

Το θέμα του Πειραϊκού Συνδέσμου έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια της τοπικής κοινωνίας. Εισαγγελέας και ανακριτές προσπαθούν να δώσουν φως σε μια σειρά στοιχείων που περιλαμβάνουν μυστικά κονδύλια, χρέη, συγκαλύψεις, πωλήσεις ακινήτων, δάνεια, εκταμιεύσεις, δωρεές, κληρονομιές και εναλλαγές προσώπων στη διοίκηση.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ