Εφημερίδα Κοινωνική

Πέραμα: Η Λέσχη Lions βοηθά τους άπορους

Πέραμα: Η Λέσχη Lions βοηθά τους άπορους
09 Δεκεμβρίου 2013

Περισσότερους από δύο τόνους συσκευασμένων τροφίμων παρέδωσαν οι Lions Ελλάς στο Δήμαρχο Περάματος προκειμένου να καλυφθούν κατά κύριο λόγοι οι ανάγκες των παιδικών σταθμών του Δήμου.Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Παντελή Ζουμπούλη ο Κυβερνήτης, Παναγιώτης Χατζημαλλής, ο Αντικυβερνήτης Σούλης Κεσίσογλου, αξιωματούχοι και μέλη των Λεσχών της περιοχών της Αττικής, κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό να συγκεντρώσουν περί τα 200 κιβώτια με τρόφιμα (γάλα, ζάχαρη, δημητριακά, παιδικά γλυκίσματα κα). Αυτά θα διοχετευθούν, μετά την διαλογή των προϊόντων, στον βρεφονηπιακό σταθμό και στους τρεις παιδικούς σταθμούς του Δήμου προς κάλυψη των διατροφικών αναγκών βρεφών και νηπίων. Ένα μέρος των τροφίμων, θα διατεθεί στην αρμόδια κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, για την παρασκευή των γευμάτων που παρέχει ο Δήμος σε άπορους και άστεγους δημότες του Περάματος.

Αυτό όμως που είναι ακόμη πιο σημαντικό και προέκυψε από αυτή τη συνάντηση, ήταν η δέσμευση των δύο πλευρών να συνεχιστεί και να επεκταθεί η συνεργασία Δήμου – Lions Ελλάς σε πιο μόνιμη βάση και σε περισσότερους τομείς.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι αρχικά ενημερώθηκαν αναλυτικότατα από την υπεύθυνη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, Αθανασία Σιάμπου για τα κοινωνικά προγράμματα που “τρέχει” ο Δήμος όπως και από τις διευθύντριες των τεσσάρων παιδικών σταθμών, για τις ανάγκες που υπάρχουν.

Τόσο οι πρόεδροι των λεσχών όσο και ο Κυβερνήτης, κ.Χατζημαλλής προθυμοποιήθηκαν να παράσχουν περαιτέρω βοήθεια σε αρκετούς τομείς, κινητοποιώντας το ευρύ δίκτυο εθελοντισμού που διαθέτουν.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ