Εφημερίδα Κοινωνική

Κερατσίνι: ΟΧΙ στις κεραίες θανάτου…

Κερατσίνι: ΟΧΙ στις κεραίες θανάτου…
09 Δεκεμβρίου 2013

Εντυπωσιακή ανταπόκριση των πολιτών στο ΚΑΛΕΣΜΑ του Δήμου Κερατσινίου.

Εκατοντάδες πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για την αποτροπή της εγκατάστασης κεραιών υψηλής ακτινοβολίας κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή Ζέστενα (πάνω από το γήπεδο των Σιταποθηκών) την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.

Την ώρα που η δημοτική αρχή πρασινίζει το όρος Αιγάλεω, φυτεύοντας χιλιάδες δέντρα, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προσπαθούν να «φυτέψουν» συστηματικά και πίσω από την πλάτη των κατοίκων τη μια κεραία πίσω από την άλλη, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία ανυποψίαστων πολιτών.

Το «άλσος» των κεραιών που μεγαλώνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα έχει ενεργοποιηθεί ένα κίνημα πολιτών που με συντονισμένες δράσεις αντιστέκεται στην ανεξέλεγκτη δράση των εταιρειών. Εκατοντάδες πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας αντιστάθηκαν στον ηλεκτρομαγνητικό θάνατο των Εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, κάνοντας συνείδηση σε πολύ κόσμο, ότι όταν οι εταιρείες αυθαιρετούν με την ανοχή και τη συμμετοχή του κράτους, η κινητοποίηση των κατοίκων είναι η μόνη απάντηση για να λυθούν τα προβλήματα μας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ