Εφημερίδα Κοινωνική

Κάτι «δυνατό» ετοιμάζει ο Ιωσήφ Βουράκης

Κάτι «δυνατό» ετοιμάζει ο Ιωσήφ Βουράκης
05 Δεκεμβρίου 2013

Χθες, κάναμε μια σχετική δημοσίευση και γράψαμε πως ο Βουράκης ότι ζητάει λίστες με υπαλλήλους και μισθολογικές καταστάσεις. Όμως, το θέμα φαίνεται πως έχει πάρει άλλου είδους διαστάσεις… πιο σοβαρές.

Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Αμανατίδη (προσωπικότητα που προέρχεται από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στις σχέσεις του με την δημοτική Αρχή Μιχαλολιάκου), ζήτησαν τα πρακτικά του διαγωνισμού που έγινε για την ταξιθεσία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ένας διαγωνισμός που, σύμφωνα με πληροφορίες, κόστισε στο δήμο 46 χιλιάδες ευρώ, τον ανέλαβε συγκεκριμένη εταιρεία με διάρκεια υλοποίησης 5 μήνες.

Αυτό που αναζητά ο Ιωσήφ Βουράκης είναι το εξής: Ονόματα εργαζομένων του ΟΠΑΝ που ενδεχομένως να βρίσκονται πίσω από αυτή την εταιρεία, η οποία βάσει δηλώσεων του ίδιου, συστάθηκε ένα μήνα ακριβώς πριν τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (!) και που αν και ανέλαβε αργοπορημένα το έργο, πληρώθηκε ολόκληρο το ποσό που αφορά στο 5μηνο. Ο Ιωσήφ Βουράκης περιμένει συγκεκριμένη απάντηση από τη διοίκηση του ΟΠΑΝ για να συγκρίνει ονόματα στις λίστες εργαζομένων-εθελοντών με ονόματα που φαίνονται στην εν λόγω εταιρεία και επιπλέον, επιθυμεί να πάρει στα χέρια του τα πρακτικά του διαγωνισμού για να δει αν η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν η μόνη που ενδιαφέρθηκε για το έργο ή υπήρχαν και άλλες.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ