Εφημερίδα Κοινωνική

Ιωσήφ Βουράκης για Δημοτικό Θέατρο και Πάρκο Δηλαβέρη

 Breaking News

Ιωσήφ Βουράκης για Δημοτικό Θέατρο και Πάρκο Δηλαβέρη
20 Δεκεμβρίου 2013

Στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης, μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Επιβεβαιώνονται όσα είχαν αναφερθεί και σε προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια σχετικά με τον τρόπο ανάθεσης, με πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, της ταξιθεσίας και έκδοσης εισιτηρίων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Παραθέτω αναλυτικά όλη την πορεία διεξαγωγής των διαγωνισμών και πώς τελικά την ταξιθεσία ανέλαβε η εταιρεία Παναγιώτιδης ΕΠΕ, τη στιγμή που ο επικεφαλής της εταιρείας εμφανιζόταν, το προηγούμενο διάστημα, είτε ως συμβασιούχος υπάλληλος του ΟΠΑΝ, είτε παρέχοντας υπηρεσίες (με μπλοκάκι) μέχρι και τα τέλη Μαΐου οπότε και ίδρυσε την συγκεκριμένη εταιρία.. Το γεγονός αυτό καθιστά παράνομη την ανάληψη του έργου, καθώς με βάση τον κώδικα δημοτικών και κοινοτικών υπαλλήλων, απαγορεύεται υπάλληλος του Δήμου να συμμετέχει σε διαγωνισμούς του Δήμου. Υπογραμμίζω δε, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αναλάβει με απευθείας ανάθεση την φύλαξη του κολυμβητηρίου στα Βοτσαλάκια αλλά και ότι η εταιρεία που είχε λάβει μέρος και στους δύο διαγωνισμούς και απορρίφθηκε, πήρε και αυτή με απευθείας ανάθεση την έκδοση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων του Δημοτικού Θεάτρου».

Στη συνέχεια, ο κ. Βουράκης έκανε αναφορά στη διαφοροποίηση των επίσημων καταστάσεων με τα στοιχεία των εργαζομένων αλλά και όσων αμείβονται από τον ΟΠΑΝ σε διάστημα μίας ημέρας (μεταξύ 4/12/13 και 5/12/13)!

Κλείνοντας την τοποθέτηση του σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, Ιωσήφ Βουράκης, τόνισε: «Είναι απαράδεκτη η τροπή που έχει πάρει η διαχείριση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από συγκεκριμένους κύκλους οι οποίοι λυμαίνονται το Δημοτικό Θέατρο. Έχετε καταντήσει το Δημοτικό Θέατρο μαγαζάκι σας, από την ημέρα των εγκαινίων μέχρι και σήμερα για να βολεύονται οι ημέτεροι».

Επιπλέον, ο Ιωσήφ Βουράκης αναφέρθηκε και στο πάρκο Δηλαβέρη λέγοντας τα εξής: Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο πάρκο Δηλαβέρη. Εκτός των ζημιών που θα δείτε στις φωτογραφίες, τις οποίες καταθέτω και στο ΔΣ, μόλις 6 μήνες μετά τα εγκαίνια, θα δείτε αυτοσχέδια κρεβάτια αστέγων, ακαθαρσίες αλλά και σύριγγες! Και όλα αυτά δίπλα στην παιδική χαρά ή αλλιώς τον πιο ωραίο παιδότοπο όπως το έχει χαρακτηρίσει ο κύριος Μιχαλολιάκος. Τον καλώ, αν διαφωνεί να πάμε μαζί να δει τι συμβαίνει.»

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ