Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ανασφάλιστους εμπόρους

06 Δεκεμβρίου 2013

Το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Δ. Σαλαμίνας ανοίγει την πόρτα του σε όλους τους ανασφάλιστους εμπόρους της Σαλαμίνας και τα προστατευόμενα μέλη τους που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση, με σκοπό την παροχή Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης σε ανασφάλιστα μέλη (πρώην και νυν), που στερούνται πλέον ασφαλιστικής κάλυψης και πρόσβασης οποιασδήποτε υπηρεσίας υγείας.

Σε μια περίοδο που όλα φαίνεται να αλλάζουν, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη οφείλουν περισσότερο από παρά ποτέ να χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά μας.

Έννοιες και διαχρονικές αξίες όπως ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ μετουσιώνονται σε πράξη και βρίσκουν στέγη στο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης του Δήμου.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Δ. Σαλαμίνας λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 – 15.00 επί της οδού Γ. Λουκά 36 (πλησίον του Αγ. Ανδρέα).

Κατά την επίσκεψη, οι ανασφάλιστοι θα προσκομίζουν την ταυτότητα, το εκκαθαριστικό εφορίας, Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης και το ληχθέν βιβλιάριο εάν υπάρχει.

Στο Ιατρείο θα παρέχεται Πρωτοβάθμια Περίθαλψη και θα χορηγούνται δωρεάν φάρμακα σε χρόνια πάσχοντες ανασφάλιστους εμπόρους βάσει πρόσφατης ιατρικής συνταγής.

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο 2114110952 τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Ιατρείου.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ