Εφημερίδα Κοινωνική

Αποκαλυπτικός ο Κώστας Κατσαφάδος στο «Κανάλι Ένα 90,4»

Αποκαλυπτικός ο Κώστας Κατσαφάδος στο «Κανάλι Ένα 90,4»
03 Δεκεμβρίου 2013

«Τα οικονομικά της χώρας αδυνατούν να καλύψουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ που μπαίνει μέσα σήμερα ο ΕΟΠΠΥ τον μήνα και γι αυτό πρέπει να γίνει κάτι…» τόνισε στο «Κανάλι Ένα 90,4» και στην εκπομπή «Οι Δυο ρεπόρτερ» με το Νίκο Μπαρδούνια και τον Πέτρο Κασσιμάτη ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κατσαφάδος:

Για την επικαιρότητα στα θέματα Υγείας:

«… Ο υπουργός Υγείας έχει κάνει μια ανοικτή πρόσκληση σε διάλογο μαζί με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να μπορέσουν να δώσουν μια λύση με πρωταρχικό και κύριο γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας Υγείας της πρωτοβάθμιας Υγείας, που προσφέρεται στους Έλληνες πολίτες. Ένα είναι μόνο βέβαιο ότι τα οικονομικά της χώρας αδυνατούν να καλύψουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ που μπαίνει μέσα σήμερα ο ΕΟΠΠΥ τον μήνα και γι αυτό πρέπει να γίνει κάτι… Φυσικά είναι παράδοξο να απεργώ και το βράδυ στο ιατρείο μου να μπορώ να συνταγογραφώ, αυτό δεν το συζητάω…».

Για τα ζητήματα στο χώρο της Παιδείας:

«…Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί το εξάμηνο, σε νέους ανθρώπους, δείτε την εικόνα που αυτή στιγμή παρουσιάζει αυτή η χώρα, την εικόνα σε νέα παιδιά τα οποία βλέπουν συνομηλίκους τους ή τα αδέρφια τους ή μεγαλύτερους η οποίοι πλήττονται από την ανεργία, αυτοί εκπλήρωσαν το όνειρό τους μπήκαν σε κάποιο πανεπιστήμιο μπήκαν σε κάποια πολυτεχνική σχολή στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο που είναι από τα κορυφαία του κόσμου και κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο. Σε καμιά λοιπόν περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί το εξάμηνο…».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ