Εφημερίδα Κοινωνική

Κερατσίνι: 1ος Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος

Κερατσίνι: 1ος Λαϊκός  Ανώμαλος Δρόμος
29 Νοεμβρίου 2013

Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας πρωτοπορώντας, διοργανώνει τον 1ο Λαϊκό Ανώμαλο Αγώνα Δρόμου και παράλληλο δρόμο περιπάτου στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013. Οι διοργανωτές και ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής οργανώνουν και καλούν τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν και να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου , με σκοπό την ενημέρωσή για το πρωτότυπο εγχείρημα αυτό του Δήμου, που έχει σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τους συνδημότες και γενικότερα τους συμπολίτες μας, αθλητές και μη, όλων των ηλικιών, γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα, μέσω του αθλητισμού.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από την Δημοτική Αρχή και δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές αλλά και σε πλήθος κατοίκων της πόλης μας, να έχουν τη χαρά της συμμετοχής και να στραφούν σε άλλα πεδία δράσης που προάγουν την υγεία. Ο αθλητισμός σε προσωπικό και μαζικό επίπεδο, προσφέρει, όχι μόνο στα μέλη του αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης που δραστηριοποιείται, τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

Η Συνέντευξη τύπου πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Κερατσινίου, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου , με τη διεξαγωγή παράλληλου δρόμου περιπάτου.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:

Εκκίνηση έξω από το γήπεδο Σιταποθηκών με κατεύθυνση προς τους πρόποδες του όρους Αιγάλεω

Η διαδρομή είναι ανηφορική στα πρώτα 450 μέτρα του Αγώνα και αντίστοιχα κατηφορική στα τελευταία 450 μέτρα μέχρι την ευθεία του τερματισμού.

Μετά τα πρώτα 200 μέτρα βγαίνουμε από τις κατοικημένες περιοχές και κατευθυνόμαστε καθ’όλη την διάρκεια του Αγώνα σε χωματόδρομο.

Θα υπάρξει αναστροφή στα 4χλμ της διαδρομής (U – TURN).

Η διαδρομή είναι μετρημένη με ακρίβεια και ο αγώνας θα διεξαχθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Σήμανση διαδρομής:

Σε όλο το μήκος της Αγωνιστικής διαδρομής ανά χίλια μέτρα, θα υπάρχει σχετική ένδειξη από την διοργανώτρια αρχή, που θα δηλώνει την διανυθείσα χιλιομετρική απόσταση, καθώς και την σωστή πορεία της διαδρομής .Επιπλέον της σήμανσης, θα υπάρχει προσωπικό σε κομβικά σημεία του Αγώνα που θα ενημερώνει τους δρομείς και θα καταγράφει τα ΄΄περάσματα΄΄ τους (Σταθμοί Ελέγχου).

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Παράλληλοι αγώνες:

Περιπατητικός Δρόμος 2 χλμ. για παιδιά γονείς και τρίτης ηλικίας δρομείς

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής .

Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα του 2 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Δίπλωμα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ