Εφημερίδα Κοινωνική

Χρήστος Πιερρουτσάκος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος με τον συνδυασμό ΠΕΡΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του Γιάννη Λαγουδάκου: «Μια δυνατή ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη θα συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του δήμου μας»

 Breaking News

Χρήστος Πιερρουτσάκος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος με τον συνδυασμό ΠΕΡΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του Γιάννη Λαγουδάκου: «Μια δυνατή ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη θα συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του δήμου μας»
18 Σεπτεμβρίου 2023

«Μια όμορφη, μοντέρνα πόλη που ονειρευόμαστε είναι εφικτή. Για να υλοποιηθεί σωστά πρέπει να γίνει μόνο από ικανούς ανθρώπους που έχουν την θέληση και την απαραίτητη γνώση. Η αγαπημένη πόλη μας βασίζεται προπάντων στην ναυτιλία και συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους αναγκαίους βασικούς τομείς.

Συνεπώς, μια δυνατή ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά θα  επιφέρει οικονομικά οφέλη στον τόπο μας και θα συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του δήμου μας. Το Μεγάλο λιμάνι της χώρας μας ξεκινάει  από την άκρη του λιμενοβραχίονα της Σχολής Ναυτικών Δοκιμών στην Πειραϊκή (Παλατάκι) και φτάνει μέχρι το τέρμα του Περάματος (πλησίον ναυστάθμου).

Με κατάλληλους-έμπειρους ανθρώπους και επιδέξιους χειρισμούς θα έχουμε πολλά οφέλη στους πολίτες της πόλης μας. Με βάση το πρόγραμμα και την καθοδήγηση του δυναμικού υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Λαγουδάκου με έργα που είναι εγκαταλειμμένα και μη λειτουργικά είχαν  γίνει υπό δημαρχίας του πριν 20 χρόνια περίπου θα ξανά λειτουργήσουν μετέπειτα της εκλογής μας.

Μεταξύ αυτών:

Το δημοτικό κολυμβητήριο «Γιώργος Κασιμάτης»

Ο παιδικός σταθμός Αγία Παρασκευή Άνω Περαμα που δεν λειτούργησε ποτέ ,

Το Ναυτικό Μουσείο στο δυτικό άκρο με άμεση λειτουργία επισκεψιμότητας .

Ανάπλαση 30 στρεμμάτων στον αρμό για χρήση στο λαό της πόλης και στους επισκέπτες της.

Θα ακολουθήσουν και αλλά σημαντικά έργα  υποδομής με αθλητικές εγκαταστάσεις και παιδικές χαρές. Για να δοθούν κίνητρα να αφήνει ο κόσμος τον καναπέ του και να δραστηριοποιείται όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη φιλική πόλη .

Με διάφορες τέτοιες ουσιαστικές κινήσεις θα τονωθεί η  εμπορική αγορά της πόλης μας και παράλληλα να ανεβάζουν αποδόσεις σε τζίρους  και τα μαγαζιά εστίασης. Το Περαμα πέρα από γραφικό θα αλλάξει σε πόλη που θα χαίρεσαι να ζείς. Θα επιδιώξουμε με αγώνα με τους άλλους γειτονικούς  δήμους την επέκταση του ΜΕΤΡΟ στο Πέραμα από τον Πειραιά .

Για αυτό ζητάω την στήριξη σας με την δύναμη της ψήφου σας για  να μπορέσουμε με τις δυνάμεις μου και τις γνώσεις μου αλλά και με  παρέα εσάς να πραγματοποιήσουμε καλύτερες συνθήκες, φρέσκιες  ιδέες  γεμάτες όρεξη και πείσμα για την πόλη που αγαπήσαμε και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε εμείς και τα παιδιά μας, το Πέραμα μας»!


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ