Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ: Funky Buddha – TΕZENIS για ακίνητο «φιλέτο» στην «καρδιά» του Πειραιά – «Κονταροχτυπήθηκαν» σε ανοιχτή δημοπρασία οι δυο Όμιλοι – ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ – ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

 Breaking News

ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ: Funky Buddha  – TΕZENIS για ακίνητο «φιλέτο» στην «καρδιά» του Πειραιά – «Κονταροχτυπήθηκαν» σε ανοιχτή  δημοπρασία οι δυο Όμιλοι – ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ  – ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
09 Οκτωβρίου 2024

«Μάχη» έδωσαν στη Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πειραιά, δυο μεγάλες εταιρείες για την εκμίσθωση ενός ακινήτου «φιλέτου» στο κέντρο του Πειραιά, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 41, στο Ισόγειο του κτιρίου της Ιωνιδείου Σχολής.

Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι ιδιοκτησίας Δήμου Πειραιά και μισθώνεται από τον Δήμο.

Στο εν λόγω κτίριο στεγαζόταν κατάστημα TΕZENIS με είδη ένδυσης – εσώρουχα του Ομίλου CALIN GROUP, έχοντας μάλιστα ζητήσει παράταση μίσθωσης από το Δήμο Πειραιά, ενόψει της λήξης του συμβολαίου.

Ο Δήμος Πειραιά όμως απέρριψε το αίτημα της TΕZENIS (CALIN GROUP) περί εξάμηνης παραμονής στο μίσθιο και μετά τη λήξη της σύμβασης, όπως προέβλεπε τυπικά και νόμιμα η διαδικασία, ζήτησε την απόδοση χρήσης ακινήτου ενώ εκδόθηκε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Με τη με αριθ. 662/2024 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής καταρτίστηκαν οι όροι διακήρυξης της φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας.

Για το ακίνητο ενδιαφέρθηκε η Funky Buddha  (ALTEX A.E.), η οποία μαζί με την TΕZENIS (CALIN GROUP), συμμετείχαν στο διαγωνισμό υποβάλλοντας πλήρη δικαιολογητικά, σύμφωνα με την οριζόμενη διακήρυξη.

Την ημέρα του διαγωνισμού έγινε ένας πραγματικός «πόλεμος» προσφορών από τις δυο εταιρείες. Η τιμή εκκίνησης του ακινήτου ήταν 8.775,80 ευρώ (μίσθωμα).

Έπειτα από 7 προσφορές «κλείδωσε» στις 10.800 ευρώ , τα οποία προσέφερε η Funky Buddha  (ALTEX A.E.) και μάλιστα, η προσφορά της ήταν μόλις 100 ευρώ μεγαλύτερη από εκείνη της TΕZENIS (CALIN GROUP).

Κατόπιν των ανωτέρω, το αποτέλεσμα του διαγωνισμού κατοχυρώθηκε στην Funky Buddha  (ALTEX A.E.), η οποία με βάση το έγγραφο της Δημοτικής Επιτροπής (ΑΠΟΦΑΣΗ Αρ. 947) θα αποδίδει  μηνιαίο μίσθωμα 10.800€ στο Δήμο και έτσι θα λειτουργεί κατάστημα στην «καρδιά» της πόλης.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ