Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκη Κεραμέως: Έδωσε συγχαρητήρια στο ΝΑΤ – «Παρούσα» σε βραδιά προσέλκυσης νέων στο ναυτικό επάγγελμα

 Breaking News

Νίκη Κεραμέως: Έδωσε συγχαρητήρια στο ΝΑΤ – «Παρούσα» σε βραδιά προσέλκυσης νέων στο ναυτικό επάγγελμα
17 Οκτωβρίου 2024

Η υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως βρέθηκε στον Πειραιά σε μία υπέροχη βραδιά που διοργάνωσε το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την βράβευση μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο «Πειραιάς – ΝΑΤ – Ναυτοσύνη» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Όπως η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της: «Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το ναυτικό επάγγελμα και τις προοπτικές σταδιοδρομίας σε αυτό, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για την προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα» ενώ συνεχάρη τους διοργανωτές για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως:

Μία υπέροχη βραδιά που διοργάνωσε το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την βράβευση μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο «Πειραιάς – ΝΑΤ – Ναυτοσύνη».

Πάνω από 400 μαθητές συμμετείχαν και δημιούργησαν πρωτότυπες ζωγραφιές, με θέμα τη θάλασσα, τους ναυτικούς, το λιμάνι του Πειραιά, το Μέγαρο του ΝΑΤ.

Μέσα από τη διαδικασία αυτή, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το ναυτικό επάγγελμα και τις προοπτικές σταδιοδρομίας σε αυτό, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για την προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα.

Συγχαρητήρια στο ΝΑΤ, στο πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό του, στον πρ. Διοικητή και νυν Γενικο Γραμματέα Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο, στην νυν Διοικήτρια κα Μανιάτη, ενώ ξεχωριστή μνεία οφείλεται στην πρ. Υπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου για τον καταλυτικό της ρόλο στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Πάνω από όλα, θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμμετοχή στη διαδικασία!

 κεραμεως4

κεραμεως3

κεραμεως


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ