Εφημερίδα Κοινωνική

Εργάτης ήταν πεσμένος σε πηγάδι για 7 μέρες

 Breaking News

Εργάτης ήταν πεσμένος σε πηγάδι για 7 μέρες
24 Οκτωβρίου 2024

Αίσιο τέλος είχε η απίστευτη περιπέτεια ενός 54χρονου αλλοδαπού εργάτη στην Καλλιθέα Βοιωτίας, που έπεσε σε πηγάδι 11 μέτρων στην περιοχή «Κοκκινιά».

Λίγο μετά τις 11:30’ το πρωί της Πέμπτης (24/10) ανασύρθηκε από τον πάτο του πηγαδιού τραυματισμένος αλλά ζωντανός από τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής Οινοφύτων που επιχείρησαν στο σημείο για 3 σχεδόν ώρες, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ.

Ο άνδρας που είναι Πακιστανός, φέρει κατάγματα σε διάφορα σημεία και σύμφωνα με τον ίδιο βρισκόταν στο πηγάδι πολλές ημέρες! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και τότε δηλώθηκε και η εξαφάνισή του στην αστυνομία!

Είναι άγνωστο προς το παρόν αν όλο αυτό το διάστημα ήταν πεσμένος στον πάτο του πηγαδιού, αλλά γενικά από την κατάστασή του φαίνεται ότι ήταν στο σημείο για μέρες.

Μόλις το πρωί της Πέμπτης γύρω στις 08:30’ φέρεται κάποιος να άκουσε τις φωνές του και να ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς το πηγάδι ήταν καλυμμένο από φυσική βλάστηση και κλαδιά που δεν επέτρεπαν οπτική επαφή.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ