Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Η Νίκαια, η Σαλαμίνα, το Πέραμα, ο Κορυδαλλός και το Κερατσίνι θα εποπτεύονται από αστυνομικές δυνάμεις με μεγαλύτερη ένταση»

 Breaking News

Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Η Νίκαια, η Σαλαμίνα, το Πέραμα, ο Κορυδαλλός και το Κερατσίνι θα εποπτεύονται από αστυνομικές δυνάμεις με μεγαλύτερη ένταση»
09 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΝΔ  Β΄ Πειραιά Δημήτριος Μαρκόπουλος με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 Σε ανάρτηση του ο Βουλευτής  στα social media δήλωσε τα εξής:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΡΟΜΑ

Τη δέσμευση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

για ενίσχυση της δύναμης της τροχαίας αλλά και την τοποθέτηση πρόσθετης (από την ήδη υπάρχουσα)  ομάδας ΟΠΚΕ στο νησί της Σαλαμίνας,  απέσπασα σήμερα σε συνάντηση που είχαμε στο γραφείο του. Ο υπουργός με αίσθημα ευθύνης και συνεργασίας κατανόησε πλήρως τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί κι εντός του επόμενου διαστήματος θα μεριμνήσει ώστε να προστεθούν δυνάμεις. Θα πρέπει να θυμίσουμε πως για πρώτη φορά ομάδα ΟΠΚΕ πέρασε στο νησί της Σαλαμίνας κατόπιν κυβερνητικής πρωτοβουλίας.

 Παράλληλα, μετά από ερώτηση που είχαμε από κοινού καταθέσει με τον συνάδελφο Θάνο Πλεύρη και τη μεγάλης κλίμακας κινητοποίηση της ΕΛΑΣ που ο υπουργός διέταξε, αποφασίστηκε σε όλη τη Β Πειραιά η περαιτέρω εντατικοποίηση των ελέγχων κατά των συμμοριών Ρομά.

Η Νίκαια, η Σαλαμίνα, το Πέραμα, ο Κορυδαλλός και το Κερατσίνι θα εποπτεύονται με μεγαλύτερη ένταση και δυνάμεις.

Τέλος μιλήσαμε για την παραβατικότητα των ανηλίκων καθώς και για το πρόβλημα που δημιουργείται από τα αρνητικά πρότυπα που προβάλλονται μέσω των social media.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ