Εφημερίδα Κοινωνική

Αστυνομικός «μπουμπούκι» συνελήφθη για απάτη στον Πειραιά – Βρέθηκαν όπλα και Rolex

 Breaking News

Αστυνομικός «μπουμπούκι» συνελήφθη για απάτη στον Πειραιά – Βρέθηκαν όπλα και Rolex
24 Οκτωβρίου 2024

Αστυνομικός που υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα του Πειραιά συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για υπόθεση απάτης.

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έγινε χθες από μία 28χρονη γυναίκα από την Αλβανία, η οποία κατέθεσε πως έπεσε θύμα του 41χρονου αστυνομικού αλλά και μιας γυναίκας που ήταν φίλη της και κατά το παρελθόν φερόταν να είναι σύντροφός του αστυνομικού.

Σύμφωνα με την κατάθεση, η 28χρονη επιστρέφοντας σπίτι της – στις 2 Οκτωβρίου 2024 – ο σκύλος της (τον οποίο κρατούσε) επιτέθηκε σε δύο άλλα σκυλιά που συνοδεύονταν από τους ιδιοκτήτες τους. Το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός της ιδιοκτήτριας του ενός εκ των δύο σκύλων, η οποία έπεσε στο έδαφος. Επίσης, τραυματίστηκε το ένα από τα δύο σκυλιά.

Η 28χρονη φοβούμενη τυχόν νομικές κυρώσεις σε βάρος της, ενημέρωσε τη φίλη της για όσα συνέβησαν, η οποία την παρέπεμψε στον αστυνομικό σύντροφό της, για να τη συμβουλέψει πώς να χειριστεί την κατάσταση.

Εκείνος σε κατ’ ιδίαν επικοινωνία την έπεισε ψευδώς ότι θα μπορούσε να μεσολαβήσει για να αποφύγει τις ποινικές συνέπειες τυχόν υποβληθείσας μήνυσης σε βάρος της, απαιτώντας από αυτή χρηματικό ποσό, το οποίο προορίζονταν δήθεν όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για άλλους αστυνομικούς.

Αφού η 28χρονη πείστηκε λόγω της ιδιότητάς του, αρχικά παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ στη σύντροφό του αστυνομικού και φίλη της, ύστερα από απαίτηση-υπόδειξη του ιδίου. Ακολούθως ο αστυνομικός προσποιούμενος ότι προέβαινε σε διάφορες ενέργειες σχετικά με την υποτιθέμενη ποινική δίωξη σε βάρος της, την προέτρεπε να καταθέτει σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, εντός του μηνός Οκτωβρίου, στους τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο του ιδίου όσο και της συγκατηγορούμενης του, το συνολικό χρηματικό των 7.400 ευρώ. Όπερ και εγένετο.

Τέλος αναφέρεται ότι ο αστυνομικός επικοινώνησε για τελευταία φορά με την 28χρονη το μεσημέρι της 23-10-2024, λέγοντάς της ότι το θέμα το είχε διευθετήσει οριστικά, ζητώντας να του καταβάλει στον τραπεζικό λογαριασμό του οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, που αυτή επιθυμούσε, λόγω τελικής δήθεν θετικής έκβασης της υπόθεσης.

Από την έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων δεν προέκυψε να έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα οποιαδήποτε μήνυση σε βάρος της 28χρονης για το συμβάν με την επίθεση του σκύλου της. Έτσι, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον συνάδελφό τους, ο οποίος κατηγορείται για απάτη, παράβαση καθήκοντος και πλαστογραφία. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν τρεις καραμπίνες, ένα περίστροφο και ένα πιστόλι, για τα οποία δεν είχε σχετικές άδειες, όπως και 250 σφαίρες. Επίσης βρέθηκε ένα Rolex και 500 ευρώ. Ο 41χρονος αστυνομικός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ