Εφημερίδα Κοινωνική

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

 Breaking News

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
06 Σεπτεμβρίου 2024

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για πέμπτη διαδοχική χρονιά θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Το Σ.Ε.Φ. θα εκπροσωπηθεί στο περίπτερο 1 του Υπουργείου Αθλητισμού, όπου θα παρουσιάσει τις πολυάριθμες και πολυδιάστατες δράσεις του, καθώς και το όραμά του για το μέλλον του αθλητισμού και του πολιτισμού στην Ελλάδα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης θα εγκαινιάσει τον εκθεσιακό χώρο του Υ.ΠΑΙΘ. Αθλητισμού το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 11:30. Στο οποίο θα υπάρχει το κεντρικό μήνυμα «Βάζω τον Αθλητισμό στη ζωή μου» και με έμφαση στην Ψηφιακή Καταγραφή του Αθλητισμού «e-Κούρος». Το Υ.ΠΑΙ.Θ. Αθλητισμού δίνει δυναμικό «παρών» στην 88η ΔΕΘ, παρουσιάζοντας στο Περίπτερό του την πλούσια δράση του, καθώς και των εποπτευόμενων φορέων του.

Οι επισκέπτες του Περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο του Υ.ΠΑΙΘ. Αθλητισμού και των εποπτευόμενων φορέων του και παράλληλα να συμμετέχουν στις αθλητικές βιωματικές δράσεις που θα διεξαχθούν, στο πλαίσιο της αθλητικής ημερίδας «Ευ Αγωνίζεσθαι», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (7/9/2024 και ώρα 10:00-14:00), παρουσία Ολυμπιονικών, Πρωταθλητών, διεθνών ποδοσφαιριστών κ.α.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ